13 Mayıs 2012 Pazar

Medyasoft Adobe Cs4 Web Tasarım Eğitimi


Adobe cs4 web tasarım
Medyasoft Adobe Cs4 Web Tasarim Egitimi

Adobe Fireworks CS4, Dreamweaver CS4 ve Flash CS4 yazılımları, ağırlıklı olarak web tabanlı çalışmalar için geliştirilmişlerdir.

Adobe Türkiye distribitörü olan MedyaSoft firması tarafından hazırlanan bu eğitimler, e-Kampüs üzerinden ücretsiz sertifika programı olarak sunulmaktadır.

Eğitime katılmak için ücretsiz bir e-kampüs hesabı edinmeniz yeterldir. Oturum açtıktan sonra sol menüde yer alan Dersler & Sınavlar bölümünden ders listesine ulaşabilir ve eğitiminize başlayabilirsiniz.

Fireworks CS4

Fireworks bitmap ve vektör grafikleri tasarımında kullanılan, sayfalar ve animasyonlar hazırlamaya imkân veren gelişmiş bir grafik işleme yazılımıdır. Ağırlıklı olarak web tasarımcıları için geliştirilen yazılım, Dreamweaver ve Flash ile uyumlu olarak çalışır.

Fireworks, Photoshop gibi gelişmiş özellikler içermez; ancak web tasarımı konusunda birçok seçenek sunar. Web sayfalarına yönelik açılır menüler, animasyonlar ve güçlü efektler üretmenizi sağlar. Bu açıdan bir web tasarımcısının tüm temel grafik ihtiyaçlarını karşılayabilir.


Dreamweaver CS4

Dreamweaver, görsel veya kodsal olarak web siteleri geliştirilmesinde kullanılan bir yazılımdır. HTML standartları doğrutulsunda esnek bir şekilde sabit ve dinamik sayfa tasarımı yapılmasını mümkün kılar. Düşük seviyede HTML bilgisine sahip kullanıcılar tarafından, hiç kod bilgisi gerektirmeden görsel olarak sayfa tasarlanabildiğini gibi, orta ve ileri seviye kullanıcılar için, renklendirilmiş kod sistemi ile ileri düzey işlemlerin de rahatlıkla yapılmasını mümkün kılar. Aynı zamanda güçlü görsel CSS araçları ve hazır şablonlar sunar.


Flash CS4

Flash vektörel tabanlı, etkileşimli animasyonlar ve güçlü görsel yeteneklere sahip web uygulamaları geliştirmenizi sağlayan bir yazılımdır. Sıradışı tipografi, esnek mizanpajlar ve çok güçlü akıcı animasyonlar sunan yazılım, ActionScript® kodlama araçları ile platformlar arası uyumlu web uygulamaları ve içeriği geliştirmenize olanak sağlar. Aynı zamanda kapsamlı, gerçek benzeri hareketler ve animasyonlar içeren zengin video içerikleri ve etkileşimler üretebilirsiniz.

Eğitime başlamak veya incelemek için tıklayın!
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder