13 Mayıs 2012 Pazar

Medyasoft Adobe Cs4 Grafik Tasarım Eğitimi


Adobe cs4 grafik tasarım
Medyasoft Adobe Cs4 Grafik Tasarim


Adobe Adobe Photoshop CS4, Illustrator CS4, InDesign CS4 ve Acrobat 9 yazılımları, ağırlıklı olarak grafik çalışmaları için geliştirilmişlerdir.

Adobe Türkiye distribitörü olan MedyaSoft firması tarafından hazırlanan bu eğitimler, e-Kampüs üzerinden ücretsiz sertifika programı olarak sunulmaktadır.


Eğitime katılmak için ücretsiz bir e-kampüs hesabı edinmeniz yeterldir. Oturum açtıktan sonra sol menüde yer alan Dersler & Sınavlar bölümünden ders listesine ulaşabilir ve eğitiminize başlayabilirsiniz.

Photoshop CS4

Photoshop fotoğrafçılığa odaklanmış bir yazılımdır. Görüntü seçimleri, görüntü rötuşlama ve gerçekçi boyama işlevleri ile ileri düzey dijital görüntü işleme yazılımı olarak tanınmaktadır.

Vektörel işlemlerde ve yazı işleme konusunda da bazı yetenekleri olmakla beraber, pazar lideri olmasını sağlayan özelliği bit resim işleme işlevidir.

Illustrator CS4

Gelişmiş vektörel çizim özellikleri ile öne çıkan Illustrator, endüstri standardı olan bir yazılımdır. Profesyonel paragraf ve karakter stil kontrolü, gerçek zamanlı fırça, degradeler, saydamlık ve Çözünürlükten bağımsız efektler gibi önemli özellikleri buluna yazılım, web ve mobil aygıtlar için de özel destekler sunmaktadır.

InDesign CS4

InDesign, basılı ve dijital yayın için profesyonel mizanpajlar tasarlamanızı mümkün kılar. Tipografi üzerinde hassas kontrolün yanı sıra, belgeleri baskı, çevrimiçi ve mobil aygıt ortamlarına yayınlama ve belgelerin ön kontrol ve tasarımı için yerleşik araçlar sağlar. Okuyuculara tam olarak hitap edebilmek için sayfa mizanpajlarında etkileşim, animasyon, video ve ses kullanmanızı mümkün kılar. Adobe firmasının Macromedia'yı satın almasından sonra Freehand yerine ağırlık verdiği masaüstü yayıncılık yazılımıdır.

Acrobat 9

Acrobat 9, PDF (Portable Document Format) formatındaki dosyaları hazırlamak için kullanılan bir yazılımdır. Bu yazılım ile herhangi bir kaynak belgeden güvenilir, tam özellikli ve platform bağımsız taşınabilir dosyaları oluşturlabilir. Gözden geçirme, ortak çalışma, baskı kalitesine etki edebilecek hataları düzenleyebilme gibi güçlü ek özellikleri vardır.

Eğitime başlamak veya incelemek için tıklayın!
Shout

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil