19 Mayıs 2012 Cumartesi

Kitap Sevenlerin Adresi; Vikitap.Com

Vikitap.Com

Kitap okumayı, paylaşmayı ve tavsiye etmeyi sevenler için yeni bir oluşum vikitap.com Henüz yeni bir site olmasına rağmen işlerini düzgün yapmayı görev edinen genç ve dinamik bir ekibe sahipler. Peki bu site de neler yapabiliyoruz ?

Vikitap.com 'un bence en güzel tarafı kendinize bir hedef belirleyecek uygulaması olması. Örneğin "Ben bu yıl 150 kitap okurum!" gibi bir hedef belirliyorsunuz ve okumaya başlıyorsunuz. Şu kitabın şuan bu sayfasındayım, geriye bu kadar kaldı, 150 kitap okuma hedefimden 50 'sini geride bıraktım vs gibi güzel uygulamaları mevcut. Aynı zamanda facebook uygulaması ile bu hareketinizi facebook duvarınızda da anlık gösterebiliyorsunuz. Bu kadar mı ? Elbette hayır.

Sitede ayrıca sanal kütüphanenizi oluşturabiliyor, diğer kullanıcıları arkadaş olarak ekleyebiliyor veya engeleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza kitap tavsiye edebildiğiniz gibi onlarda size tavsiye de bulunabiliyor. Eğer hiç arkadaşınız yoksa veya henüz yeni üyeyseniz bu sefer tavsiyeleri vikitap.com kendisi yapıyor. 5 adet tavsiye de bulunuyor ve bu devamlı yenileniyor. Kitabı daha önce okuyanların eleştirilerini de görebildiğiniz için kitap alırken daha bilinçli olmuş oluyorsunuz.

Ben siteyi beğendim ve üyeyim. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ne diyelim. Yolları açık olsun vikitap.com çalışanlarının.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder