30 Mayıs 2012 Çarşamba

UEFA 'dan Ceza Yağıyor!


UEFA Türk takımlarına ceza yağdırmaya başladı. Önce Beşiktaş 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası aldı diye haber geldi. Daha sonra Gaziantepspor ve Bursaspor 'da 1 yıl men edildi Avrupa 'dan.

Gerekçe olarak ise mali sorumluluklar vs vs bir sürü prosedür bahane ediliyor. Mali sorun var diyen UEFA Beşiktaş'a para cezası veriyor. Bu da komik bir durum. Şimdi en başa dönelim. Fenerbahçe Avrupa 'dan men cezası aldığında ne yapmıştı Beşiktaş taraftarı ? Ne yapmıştı diğer takım taraftarları ? UEFA tarafında yer almış, Fenerbahçe 'yi Avrupa 'da bir başına bırakmış, destek olmamıştı. Galatasaray camiası bayram etmiş, diğerleri de peşlerinden gitmişti. Peki bugün Fenerbahçe taraftarı ne yapıyor ? Beşiktaş, Gaziantepspor ve Bursaspor'a sahip çıkıyor. "Üzüntünüz üzüntümüzdür" başlığı altında sosyal ağlar da konuşulanlar gerçekten keşke hep böyle dedirtecek cinsten. Metin Diyadin 'in de dediği gibi; "GS ve BJK 'de büyük ama Fenerbahçe bambaşka bir yerde".

Bunu bugün bir kez daha gösterdi Fenerbahçe taraftarı. Diğerlerine sahip çıkarak, UEFA 'nın değil Türk takımlarının yanında olarak büyükliğünü bir kere daha gösterdi. 
Shout

2 yorum:

  1. Ligin cılkı cıktı. Dahada izlenmez...

    YanıtlaSil
  2. Tutarsız hareket edince böyle oluyor. Takımlar birbirlerine olan özellikle Fenerbahçe 'ye olan kinleri yüzünden lig bütünlüğünü kaybetti. Hepsi bir taraf oluo UEFA 'yı karşılarına alsalardı bugün bunlar olmazdı.

    YanıtlaSil