20 Haziran 2012 Çarşamba

Erkeklerin Bayanlarda Farkettiği İlk 6 Unsur


Kadınlar bir de biz erkekleri “dikkatsizlikle” suçlarlar. Ama asıl erkeklerin 6 saniyede bayanlarda fark edebileceği 6 kusurun farkında bile değiller.. Ntvmsnbc’deki habere göre biz erkekler, öncelikle kadınların gülüşüne dikkat ediyoruz. Daha sonra ise saç, makyaj, bakımlı olmak gibi unsurlar geliyor… Bana kalırsa ben direkt olarak kızın “bakımlı” olup olmadığına dikkat ederim ki bu da burada yazan bir çok maddeyi kapsıyor zaten. Erkekmekani.com ziyaretçileri için bir kadında ilk önce dikkat etmeniz gerekenleri sıralıyoruz, bayanlar sizler de dikkat edin, erkekler biz bu maddelere içgüdüsel olarak otomatikman dikkat edeceklerdir zaten.

Bunların ilki gülümsemenizdir. İçten mi yoksa zorla mı gülümsüyorsunuz? Ya da gülümsemeniz öğle yemeğinde ne yediğinizi ele mi veriyor?

İkincisi saçınız. Kadınların yegane aksesuarlarından biri olan saçlarının kesimi, tarzı ya da boya tonu erkekleri ilgilendirmez. Onlar sadece saçınızın yumuşak ve güzel kokması ile ilgilenir.

Üçüncüsü ise dekolteniz. Erkekler dekolteye bakar. Erkekler her durumda ne kadar “göstermek” istediğinizi farkedecektir.

Dördüncüsü makyajınız. Eğer çok fazla makyaj yaparsanız, erkekler sizin yüzünüzde bir sorun olduğunu ve bunu saklamaya çalıştığınızı düşünebilir.

Erkeklerin dikkatini çeken beşinci şey ise cildinizdir. Siz cildinizdeki küçük bir sivilceyi dünyanın en büyük sorunu gibi dert edebilirsiniz. Erkekler bunu farketmeyecektir. Ama eğer çok fazla solaryuma girerseniz, bu onu rahatsız edecektir.


Bitenekadar.com
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder