25 Haziran 2012 Pazartesi

Sert Erkek Olun !


İlişkide sizin sözünüz geçmiyor mu? Kendinizi pasif mi hissediyorsunuz? Partnerinize söz geçiremiyor musunuz? O zaman bu yazımız tam size göre, çünkü erkekler eşlerini kaybetmemek için ilişkilerinde bir çok hataya imza atarlar. Kendilerinden çok fazla ödün verirken karşı taraf nedense hiç bir fedakarlıkta bulunmaz. İşte şimdi ipleri elinize almanın vakti geldi! Büyüklerimizden gördüğümüz gibi, adam gibi adam olmanın tam zamanı! İpleri elinize almak için nasıl davranmanız gerektiğini detaylı bir şekilde anlatıyoruz, dikkatlice okuyun.

Eğer evin erkeği olmadığınızı hissediyorsanız bu tamamen sizin suçunuz. Ama bunu çevirmenin yolu var. Erkek gibi davranmaya başlayınca kadınlarda erkek olarak görmeye başlar. Yapacağınız küçük hatalı davranışları değiştirip yenileri geliştirmek.

Fikirlerini sormayı kesin

Bir erkek partnerinin fikirlerini her zaman sormalıdır ama fazlası zararlı olacaktır. Eğer çok düşünceli bir erkekseniz kendi fikrinizi söylemeden önce onunkini soracak ve cevaba göre sizde değiştireceksiniz. Bu da en basit seçeneklerde bile ipleri onun eline vermeniz demektir. Hangi restorana gidelim tercihinde istemesenizde gideceğiniz bir yemek olacak. Her kararın onun alamayacağını belli edin.

Bebekçe konuşma

Bebekçe konuşmanın anlamı nedir kimse bilmez. Erkeklerin sıkça düştüğü hatalardan biride budur. Siz bunun sevimli olduğunu düşünebilirsiniz, hatta sevgilinizde fakat ilişkilerde hiç seksi bir davranış değildir ve kesinlikle bir ilişkide sevimlilikten daha önemli birşey varsa o da seksiliktir. Bebek gibi konuşmaya hiç başlamadıysanız öğrenmeyin sakın. Bu huydan kurtulmanız kolay olacak. Eğer sevgiliniz öyle konuşuyorsa düzgün sesinizle sohbete devam etmeniz onuda pes ettirecektir.


Ağlamayı kes

İlişkilerin güzel tarafı sorunlarınızı anlatıp söylenebileceğiniz birinin artık varolmasıdır. Ama bunu sürekli yapıyor ve acınası bir hale düşüyorsanız biran önce kesin. Patronunuzdan azar mı işittiniz, kendinizi iyi hissetmiyor musunuz? bunları unutun. Söylenmeleri aza indirerek daha makul seviyelerde yaşayın.

Biraz maço olun

Kadınlar her ne kadar kendi ayakları üzerinde durabilceklerini söyleselerde bir erkeğin tamirat işlerini yapabilmesini, araba kullanabilmesini gerekirse bir ayı ile bile dövüşebilmesini isterler. Maço yanınızı biraz göstermeniz erkeksi havanızı geri getirebilir. Bu hareketler size ihtiyacı olduğunu belli edecek. İş bitirebilmek her zaman kadınları etkiler.

Çalışmak

Sizin çalıştığınızı görmesi erkeksiliğinizi pekiştirecek. Çalışmayan bir erkek kadınların gözünde iyi görünmez. Hem onu etkileyecek hemde kendinize olan güveninizi geri kazanacaksınız.

Ona bir hanımefendi gibi davranın

Sizin tekrar erkek olduğunuzu hatırlatacak davranış ise sevgilinize bir hanımefendi gibi yaklaşmaktır. Onu yemeğe çıkarın çiçekler alın, kapısını açın, yemeği ödeyin. Küçük jestlerle tekrar oyundasınız. Sizin centilmen ve erkek olduğunuzu hatırlayacak. Bayanlar onlara kadın olduğunu hissetirecek erkek ararlar.

Sizi erkeklikten uzaklaştırmasına izin vermeyin

Belki ilişkinizin suyu çıkmış olabilir, ama erkek erkektir kadın ise kadındır. Kötü alışkanlıklarınızı bırakıp gerçek kimliğinizi artık kullanın
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder