4 Eylül 2012 Salı

Hem Kamera Hem Cep


Samsung, Almanya'da devam eden IFA fuarında yeni ürününü tanıttı. Galaxy Camera ismini taşıyan cihaz, fotoğraf makinesi ve cep telefonunu bir araya getiriyor.

Android'in en yeni sürümü 4.1 Jelly Bean'i kullanan cihaz, 3G ve 4G desteğini de sunuyor. Bu sayede cihaz, internete girebiliyor. Böylece fotoğraf makinesiyle çekilen fotoğraflar anında internet üzerinden paylaşılabiliyor.

Kameranın 16 megapiksel 1/2.3” BSI CMOS sensörü, görüntüleri parlak renk ve çözünürlükte yakalarken, 23 mm açıklığa sahip lensi ile 1920x1080 çözünürlüğünde görüntü kaydı yapılabiliyor.

Samsung Electronics’in IT ve Mobil İletişim Birimi’nin Başkanı JK Shin konuşmasında, şunları kaydetti: "Sosyal ağların giderek büyümesi ve akıllı telefon ile tablet kullanımının yaygınlaşmasıyla günümüzde insanlar, sözlerden daha fazlasıyla haberleşir hale geldi. Yaşadığımız deneyimleri giderek daha çok fotoğraf ve video ile diğerlerine aktardığımız bir dönemde, GALAXY Camera da bu amaç doğrultusunda tasarlandı. ” dedi.

Çekilen fotoğrafların düzenlenmesine de olanak veren cihazın teknik özellikleri ise şöyle: 4.8” (121.2mm) HD Super Clear LCD ekrana sahip olan Galaxy Camera, 1.4 GHz dört çekirdekli işlemci kullanıyor. 8 GB dahili hafızası olan ve hafıza yuvası ile toplam hafızası artırılabilen cihazın ağırlısı ise 305 gramı geçmiyor.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder