11 Eylül 2012 Salı

İnternetin En Hüzünlü Sitesi


İnternette pek çok eğlenceli site bulabilirsiniz. Ama bu kadar hüzünlü bir site bulmanız zor!

İnternette çok sayıda sevimli, esprili ve viral içeriklere rastlıyoruz. Dolayısıyla komik ve bizleri eğlendiren siteler daha çok ilgimizi çekebiliyor. Aslında objektif olarak bakılırsa internet, yaşamın içinden bir parça gibi. Bu nedenle bazı şeylerin olduğu gibi gözükmesi daha yerinde olabilir.

Yeni açılan Memmento adlı web sitesi, internetin hüzünlü köşelerinden biri. Kendini "online mezarlık" olarak tanıtan Memmento, yas tutanlar için ücretsiz bir platform sağlıyor. Memmento aslında sevdikleriniz için bir çevrimiçi anıt oluşturma sitesi. Amacı, sevdikleriniz için bir çevrimiçi anıt oluşturarak onları sonsuzlaştırıp bir platform üzerinde saklamak. Memmento, sonsuza kadar ücretsiz kalacağını iddia ediyor. Siteye sevdiğiniz kişi hakkında elinizde bulunan bütün fotoğrafları, videoları ya da anılarınızı yükleyip çarpıcı bir çevrimiçi anıt oluşturabilirsiniz. Anıtınıza müzik bile eklemeniz mümkün.

Ayrıca bunu aileniz veya arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Siteye giriş yapmak ve kayıt olmak çok basit, aynı zamanda dilediğiniz gibi bir anıt oluşturmak da oldukça kolay. 

Hatta bazı kişiler daha hayattayken, şimdiden kendi anıtlarını oluşturmaya başlamışlar. İnternetin gelişmesi ve hayatımızın her anını sosyal içerikli sitelerde paylaşmamız nedeniyle, ilerleyen günlerde daha neler göreceğiz, hayal edebiliyor musunuz?

Memmento'ya buradan ulaşabilirsiniz.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder