17 Kasım 2012 Cumartesi

Çapkın Erkekler Icin Üretilen Harika Ürün


Çapkın bir kişi olmamama ve gece hayatımın çok hareketli olmamasına rağmen nedense bu yazımı yazarken ben bile "Ohhh be!" çektim :)

Malum artık herkesin elinde bir akıllı cep telefonu var. Zaten 2, 3 tane fotoğraf çeken profesyonel fotoğrafçı oluyor günümüzde. Çekiyor bir tane kedi resmi. Altına yazıyor Hakan photography falan filan. :) Keşke bu kadar masum kalsa bu akıllı telefonları kullanan arkadaşlar. Başkalarının özel hayatlarına müdahale eder hale gelindi artık. Düşünsenize felekten bir gece çalmak istiyorsunuz. Bir bardasınız şaak şaaak flashlar patlıyor. Sabah kalkıyorsunuz Youtube 'de videonuz, Facebook Twitter gibi adreslerde fotoğraflarınız. Sevgilinize mi açıklama yapacaksınız, ailenize mi ? Hatta bazen patronlarımıza bile açıklama yapmak zorunda kalabiliyoruz. Altı üstü masum bir gecelik kaçamak için bunlara değer mi hiç ? :P

İşte insanlığın bu kanayan yarasına parmak basmaya karar veren Güney Amerila 'lı bira firması Cerzeva Norte bir ürün çıkardı piyasaya. Ürünün yaptığı tam da yukarıda ki paparazileri engellemek. Norte's Photoblocker adını verdikleri bu fantastik ürün bira soğutucusu, alkol alanları paparazilerden ertesi gün için koruyor :) Çöp kutusu büyüklüğünde olan bu soğutucu karşı taraftan fotoğraf makinesi veya cep telefonu ile çekim yapıldığında flashları algılayıp, karşı taraf daha çekim yapmadan çok güçlü bir flash patlatarak fotoğrafı çekenin işine tabiri caizse taş koyuyor. Daha güzeli tüm bu işleri yaparken biranızı soğutmaya da devam ediyor :) Ürün şimdilik sadece Arjantin 'de yerel barlarda kullanılıyor. Daha doğrusu test ediliyor. Fakat gerçekten işe yaradığı tespit edilmiş. Gelin isterseniz hazırladıkları videoyu izleyelim. Ürünün nasıl çalıştığını, neler yaptığını daha iyi anlayalım.






Shout

0 yorum:

Yorum Gönder