17 Kasım 2012 Cumartesi

Dünyanın En Pis Oteli Hans Brinker


Samimi olmak ve gerçekleri olduğu gibi göstermek, söylemek popüler olmanın en önemli basamağıdır dediğimde genelde "Hadi ordan" tepkisini çok duymuşumdur ben. Ama işte tam bu söylemimi doğrulayacak bir haberi sizinle paylaşıyorum. Artık bana hak vereceksiniz :)

Hollanda 'nın başkenti Amsterdam'da bulunan Hans Brinker isimli bir otel var. Bu otel ziyaretçileri tarafından " dünyanın en pis oteli " ünvanını şuan elinde bulunduruyor. Fakat bu ünvana rağmen yukarıda yazdığım gibi işletmenin sahipleri okadar samimi ve dürüstler ki bu hotelde kalmak için turistler sıraya giriyorlarmış. Yetkililerin internette yayınladıkları ilanları aynen şöyle;

“ Buradan daha kötü bir yer bulamazsınız ama biz elimizden geleni yapacağız ”

İşte sırf şu slogan bile popüler kalmalarına yetmiş :) Ziyaretçilerin duş aldıktan sonra havlu yerine perdelerle kurulandığı bir hotel düşünsenize ? 127 odalı bu otelin internet sitesinde ki tanıtımlarında şu görsellere yer verilmiş;



“Hans Brinker Budget son 40 yıldır müşterilerini gururla hayal kırıklığına uğratıyor. Cezaevindeki hücrelerle yarışan konfora sahip otelimizde zemin katta bulunan havasız bir bar mevcut.

Burada kalanlar akıl sağlığını kaybetmesi, yediği yemeklerden zehirlenmesi ve radyasyondan etkilenmesi halinde hostelimizi sorumlu tutamaz.”

Otelin Reklam Kampanyalarından Bir Kaç Tanesi:






Shout

0 yorum:

Yorum Gönder