23 Kasım 2012 Cuma

Twitter 'da RT Retweet Kazandıran Uygulamalar

Daha önce twitter takipçi arttırma ve tumblr bloglarınız için takipçi arttırmaya yarayan toplamda yaklaşık 50 uygulama yaylaşmıştım. Bu uygulamaları kullanarak twitter ve tumblr takipçilerimizi arttırabiliyorduk.

Twitter takipçilerinizi arttırma uygulamaları yazıma ulaşmak için buraya tıklayın.
Tumblr takipçilerinizi arttırma uygulamaları yazıma ulaşmak için buraya tıklayın.

Takipçilerimizi arttırdık fakat daha da aktif bir şekilde kullanmak istiyor obiliriz twitter 'ı. Bu da Retweet * adını verdiğimiz etkileşimlerle mümkün. Yazdığınız güzel bir sözü, bir bilgiyi veya bir fotoğrafı takipçileriniz olanlar kendi duvarlarında paylaştığında onlarında arkadaşları sizin bu girdiğiniz içeriği görerek tabiri caizse bir zincir gibi uzamasını ve yine kısaca takipçilerinizin artmasını sağlamakta.

* Retweet baska birisinin tweet’ini kendi twitter duvarınızda yayınlamak.

Aşağıda paylaştığım uygulamalar da tam bu işe yarıyor. Yani siz profilinizde her zaman ki yazdığınız gibi bir tweet atıyorsunuz. Daha sonra aşağıda ki uygulamaları çalıştırarak hangi tweetinizin RT almasını istiyorsanız işaretliyorsunuz. Uygulama otomatik olarak tweetinizi RT 'liyor, farklı insanların görmesini sağlıyor. Bu uygulamalara twitter yetkilileri herhangi bir engel getirmiyor. Fakat aşırı kullanmanız hesabınızın askıya alınmasına sebep olabilir. Aşağıda ki tablodan uygulama isimlerine tıklayarak ilgili sitelere geçebilirsiniz.


Uygulama İsmi Kazandırdığı RT Sayısı Uygulama Puanı
Retweetci.com  15  10/5 
Rtdukkani.com  15  10/5 
 Retweetle.com  10 10/4 
 Twitteri.org  10 10/3 
Akilliretweet   20 10/5 
 f8fv3.com 100   10/9
 Rthavuzu.com 15   10/7
 Rtdenizi.com  15  10/7
 Retweetci.org  10   10/2 
Retweet.a4sn.com   20  10/3


Shout

3 yorum: