26 Kasım 2012 Pazartesi

Genius Widecam F100 Bilgisayar Hapsinden Kurtaracak


Webcam hapsine artık son verilecek bir adım atıldı. Bilgisayarda görüntülü konuşma yaparken kameramızın sabit olması ve belli bir açıyı çekmesi bizi resmen hapse mahkum ediyordu tabiri caizse. Ama Genius WideCam F100 artık bizi bu işkenceden kurtaracak.

Genius WideCam F100 ; ultra geniş açılı full HD, görüntülü konuşma ve video konferans yapabilmemiz için geliştirilen yeni bir ürün. Genius 'un 360 derece dönebilen full HD webcam 'ın geniş açılı lensi 120 dereceye kadar görüntü kaletise sağlıyor bize. Böylelikle bahsettiğim gibi bilgisayarın karşısında hapsolmamıza gerek kalmıyor. Ayrıca video konferanslar için geliştirilen dahili stereo mikrofonun sunduğu net ses kalitesi ile dilediğimiz gibi konuşmamızı sağlıyor.

Cam lensi ile daha iyi görüntü kalitesi sağlayan bu ürün ile 30 kare/saniye hızında 1080p Full HD videolar kaydedebilir, interpolasyonla 12 MP görüntü kalitesinde fotoğraflarda çekebileceğiz.

Ve ürünün en güzel tarafı :) 3 metrelik dev USB kablosu ile widecam f100 'ü bilgisayara bağlı kalmadan bize en uygun yerlere yerleştirmemizi sağlıyor. 


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder