20 Ocak 2013 Pazar

Videonuzu istediginiz Marka ve Model icin Dönüstürün





Sahip olduğumuz videoların hem çok yer kapladığından hem de akıllı telefon, tablet pc gibi cihazlarımızda çalışmadığından şikayetçi oluruz. Bu anlatacağım yazılımla dijital videonumuzu çok basit işlemlerle istediğiniz marka ve modele göre dönüştürebiliyor ve daha az yer kaplamalarını sağlayabiliyoruz.

Video dönüştürme deyince akıllara bir sürü program ve yazılım gelebiliyor. Örneğin Youtube mp3 converter 'i bilmeyen yoktur herhalde :) Fakat bu anlatacağım yazılım bize marka ve modeli de seçme imkanı sunuyor. Yani videomuzu ipad mi, iphone mu, ya da daha farklı marka ve modellere mi çevirmemiz gerektiğini tek tıkla yapabilmemiz. Her formatın her cihazda çalışmadığını biliyoruz. 

Yazılımımızın adı Miro Video Converter Adrese giderek ücretsiz yazılımımızı bilgisayarımıza indiriyoruz. 





Yazılımı indirip kurduktan sonra tabiri caizse gerisi çocuk oyuncağı. İster Drag more videos here or Choose Files 'e tıklayarak istersek de üzerinde değişiklik yapacağımız videomuzu sürükleyip bırakarak işleme başlayabiliyoruz. Yazılımın alt kısımda gördüğünüz gibi videomuzu Apple, Android, Other başta olmak üzere direkt istediğimiz marka ve modelin ayarlarına dönüştürme imkanımız var. Bu da bize sorunsuz çalışma ortamı hazırlıyor. İşte bazı modeller.

Apple için bir kaç örnek;





Android cihazlar için bir kaç örnek;





ve diğer seçeneklerden bir kaçı;





Dönüştüreceğimiz videoyu ve cihazımızın modelini seçtikden sonra alt kısımda aktif olan Convert to iPhone 5* butonuna tıkladığımız da gerekli dönüşümü kısa sürede yapabileceğiz. 

*Örnekde cihaz ayarlarında iphone5 seçildiği için  dönüştürücü butonunda Convert to iPhone 5 yazmaktadır. Sizin modelinize göre değişkenlik gösterecektir. Örneğin; Convert to Galaxy Ace, Convert to Desire gibi.





Yazılım tamamen ücretsizdir. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder