10 Mart 2013 Pazar

Kitap Önerisi; Beynine Format At





Bugüne kadar 2 3 tane roman önermiştim. Hakikaten çok güzel kitaplardı. -Kitabın kötüsü olmaz gerçi- Bu sefer önereceğim kitap yeni bitirdiğim M. Barış MUSLU 'nun yeni kitabı Beynine Format At

Daha önce Yıka Beynini isimli bir kitap çıkaran ve okuyuculara sunan Barış Muslu yeni kitabında ilk kitabında ele aldığı konuları biraz daha genişleterek daha detaylı anlatıyor. Kitapta NeuroFormat isimli bir teknik anlatılıyor. Bu tekniği kullanarak beyninizde yer etmiş bütün acı, korku, hastalık vs gibi daha bir çok konuyu çözüme kavuşturabileceğizi anlatmış. Toplum önünde konuşamama, kediden korkma, panikatak hastalığı, yükselik korkusu gibi bir çok probleminizi çözebiliyorsunuz kısaca. İsterseniz önce Barış Muslu bu kitabını nasıl tanıtmış ona bakalım.

Kitaptan;

Evet, size gül bahçesi vaat ediyorum!

Bütün korkularınızdan arınacak, fobilerinizden, sigara bağımlılığından, kilolarınızdan kurtulacak; kronik ağrılarınıza, hayatınızı zorlaştıran yanlış inançlara son vereceksiniz. Hem de gayet bilimsel, etkin ve sistematik bir yöntemle. Çoğu durumda dakikalar içinde!

Tek şartım var! Siz de iyi bir öğrenci olacak, kendi üzerinizde çalışmak için zaman ayıracaksınız.

"Pozitif düşün, hayalin gerçek olsun" diyen, etkisi "ara gazı" vermekten öteye gitmeyen, kişisel gelişim kitaplarından siz de sıkılmadınız mı zaten? Öyleyse tam yerine geldiniz demektir.  Biz şimdi birlikte bambaşka bir şey yapacağız. Gerçek bir temizlik operasyonuyla "ilkel" programlarından bir türlü vazgeçmek istemeyen beynimize format atacağız!

NeuroFormat yöntemiyle hayatımızı baştan aşağı değiştireceğiz. 

Ne duruyoruz ? Hadi başlayalım artık!

İşte kitap yazarı tarafından böyle anlatılıyor. Bu yazıyı okuyunca hatta kitabı okumaya başladıktan kısa süre sonra "Bunlar ne ya?" diyorsunuz hakikaten. Bende dedim :) Ama ilerledikçe yöntem insanın aklına gerçekten yatıyor. Zaten Barış bey 'in bir çok programa katıldığı ve canlı yayında bazı insanların fobilerinden kurtardığı videolarda bolca mevcut. Yazının en sonunda bir tanesini paylaşacağım. Tabi şunu söylemeliyim ki kitabı okuduktan sonra uygulamazsanız hiçbir işe yaramaz. Zaten herhangi bir roman gibi direk okuyup geçilecek raflarda yerini alacak bir kitap değil. Tam anlamıyla bir başucu kitabı.

İşte bahsettiğim videolardan sadece 1 tanesi. Sizde Youtube 'u kullanarak bir çok videoya ulaşabilirsiniz..





Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla! 



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder