26 Nisan 2013 Cuma

Ücretsiz 2013 Blogger Teması (Free Theme)


Blogger 'in kullanımının atmasıyla artık çok çeşitli blogların ortaya çıktığını görüyoruz. Bununla birlikte tema ihtiyacı açığı olmasıda çok sayıda tema yapılmasına ortam hazırladığı kesin.

Blogger temaları, blogger themes, theme, 2013 blogger temaları gibi arama yaparsanız arama motorlarında zaten çıkan sonuçlardan kendiniz de görebilirsiniz. Çok fazla blog açılması daha fazla blog temasına ihtiyaç ortamı yaratıyor. Çok sade tasarımlara sahip temaların yanı sıra artık gün geçtikçe daha gelişmiş, daha kullanışlı, seo uyumlu, görsel açıdan daha zengin temalarda bir bir çıkmaya başladı.

İşte arada sırada tema aradığım zamanlardan birisinde bu tema ile karşılaştım ve paylaşmak istedim. Kişisel bloglar içinde kullanılabilecek bir tema belki ama daha çok bir şehir veya belde tanıtımlarında kullanabilir gibi duruyor. Haber blogları içinde uygun olabilir. 

Temanın demosunu aşağıda vereceğim zaten kendiniz bakarsınız. Kısaca bir kaç özelliğine değinecek olursam üst kısımda alt menüleri bulunan butonlara, çok güzel bir slider menüye sahip. Fotoğrarın üzerinde hangi makalenin başlığı, hangi tarihte yazıldığı ve kaç yorum aldığı gibi konuları görebiliyorsunuz.





Sağ kısımda üzerlerine tıklandığında kayarak açılan butonların bulunması da göze hoş bir görüntü veriyor. Bu kısmı popüler yayınlarım, en çok yorumlanan konular, en son yapılan yorumlar gibi çeşitli şekilde kendi isteğinize göre değiştirebilirsiniz.





Temanın tam ordasında yine sağa ve sola kaydırabileceğiniz bir slider bulunuyor. Temaya profesyonellik katmış. 






Bunların dışında bir makaleye giriş yaptığınız da twitter, facebook, google+ gibi butonların sabit olarak yer aldığını görüyoruz. Makalenin daha da altında ilginizi çekebilecek diğer yayınların olması da ziyaretçilerinizin daha uzun süre blogda kalmasını sağlayabilir. Bir de e-posta ile abone ol kutucuğu yapmışlar ki benim çok hoşuma gitti.





Temanın demosu için tıklayın.
Temayı indirmek için tıklayın.




Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!


Shout

2 yorum:

  1. verdiğin linke baktım ama şablonu nasıl indireceğimi anlayamadım indirme konusu ile ilgili biraz daha detay versen

    YanıtlaSil
  2. @A.Kaya indirme linkini değiştirdim. Download kısmını göreceksiniz.

    YanıtlaSil