16 Mayıs 2013 Perşembe

TweeTLira 'da Puan Toplayarak Alısveris Yapın






Merhaba. Bugün karşıma çıkan ilginç ama bir o kadar da güzel bir web sitesinden bahsedeceğim. Kullanımı oldukça basit ve twitter kullanıcılarına yönelik olarak oluşturulmuş bir web sitesi.

TweetTLira ismini verdikleri sitede kampanya tweetleri yer alıyor. Her tweetin belli puanları oluyor. 10 puan 15 puan 25 puan gibi. Göreviniz ya kampanya dahilinde ki etikete güzel bir tweet atmak, yazılmış olan hazır bir tweeti RT etmek yani Facebook ağzıyla konuşacak olursak paylaşmak ya da firmaların twitter hesabını takip etmek. Bu şekilde puanlar topluyorsunuz. 







Puan topladıktan sonra ise yine sitede yer alan marketten alış veriş yapabiliyorsunuz. Ben burada bütün ürünleri gösteremiyorum doğal olarak fakat oldukça geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Hatta ürünler Samsung Galaxy Note 2, Iphone 5 gibi çıtayı baya yükseltmiş durumda.  Ürünlerin her birinin yanında kaç puana alınabileceklerinin yazması da kolay bir alışveriş yapmamızı sağlıyor.








TweeTLira 'da ayrıca sorularınız veya kafanıza takılanlar için Sıkça Sorulan Sorular sayfası oluşturulmuş durumda. Site hakkında daha detaylı bilgiye oradan ulaşabiliyorsunuz. Yapmanız gereken sadece siteye üye olmak ve twitter hesabınızı tanıtmak. Sonra zaten kampanya tweetlerini paylaşıp puan toplamaya başlayabiliyorsunuz.. Başlamak için buraya tıklayabilirsiniz.


Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder