19 Mayıs 2013 Pazar

Uygulama Önerisi; Parking Mania





Herkese merhaba! Google Play 'de bulunan oyunlar arasından seçtiğim ve hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir oyundan bahsetmek istiyorum biraz.

Park oyunlarını hepimiz biliriz. Bir aracımız ve çeşitli görevlerimiz olur. Aracımızı çarpmadan verilen süre içerisinde park etmemiz istenir. Parking Mania isimli bu oyununda da yaptığımız genel olarak bu aslında. Yine araçlar ve park görevlerimiz var. Fakat Parking Mania 'yı diğer bildiğimiz oyunlardan ayıran bir kaç önemli ve güzel detaylar var.

Öncelikle Parking Mania oyununda bir bölümde bir kaç araç kullanıyorsunuz. İlk bölümlerde bir araba ve bir göreviniz oluyorken ileri ki bölümlerde bir bölüm içinde bir kaç yere park etmeniz gerekiyor. Ama bunu yaparken de hep aynı arabayla gitmiyorsunuz. Örneğin ilk aracınızla bir park noktasına gidiyorsunuz. O aracı orada bırakıp başka bir araçla farklı bir yere gidiyorsunuz. Yani bir bölümde birden fazla göreviniz oluyor ve bunları farklı farklı araçlarla yapıyorsunuz. Farklı farklı araçlar dediğim kısmı da biraz açacak olursam motorsikletten otobüse, ambulanstan polis arabasına, taksiden tırlara kadar her şeyi kullanabiliyorsunuz.






Oyunun diğerlerinden farklı olan bir başka özelliği ise tüm bu görevlerin bir trafik içerisinde yapılıyor olması. Işıklara uyuyorsunuz, benzin alıyorsunuz. Trafik işaretlerinin de bulunması oyunu daha keyifli hale getiriyor. Ayrıca hava şartları da oyunda mevcut. Kar yağıyor. Karlı bölümlerde trafik kazaları oluyor. Hatta bazen kaza yapan araçları çekici yardımı ile götürmek de sizin göreviniz olabiliyor. 






Oyun şuan da 1 milyondan daha fazla kişi tarafından indirilmiş ve oynanmış. 30 MB gibi küçük bir boyuta sahip olması ve tamamen ücretsiz olması şüphesiz bu sayıyla doğru orantılı. Bizi ilgilendirecek istatiği ise kullanılan 5.568 oydan 3.510 tanesinden 5 yıldız almış olması. Yani oyun büyük oranda sevilmiş. Ben kendimde oynuyorum vakit öldürmek için çok güzel bir oyun. Oyunu bu linkten inceleyebilir ve indirebilirsiniz. Son olarak tanıtım videosunu da yazıya ekliyorum.







Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder