14 Haziran 2013 Cuma

Gercek Öpücüklü E-mail Gönderin





Yaşları ilerlemiş olanlar veya çok film izleyenler bilirler. Eskiden sevdiği insana mektup yazan bayanlar kenarına bir öpücük kondururdu. Erkekler genelde kokulu kağıtlara yazarlardı :) Hatta kenarını yakıp mesaj göndermek isteyenler olurdu. Burberry  'de bunlara dönmek istiyor olmalı ki çok değişik bir uygulama yapmış.

İngiliz 'lerin moda devi diyebileceğimiz Burberry, Burberry Kisses adlı yeni tasarladığı uygulama sayesinde dokunmatik ekranlı cihazlarınızdan gerçek öpücüğünüzle imzalanmış e-mail alıp gönderebileceğiz.

Dokunmatik ekranlı telefonunuz veya tabletiniz olmayabilir. Olmayanlar telefon veya bilgisayarının kamerasını kullanarak öpücük şeklinde dudaklarının fotoğraflarını çekip yine e-maillerinin bir köşesine bunu yerleştirebilirler. Yani dudak yine sizin dudağınız :) Ayrıca Google ile anlaşan Burberry ile öpücüğünüzün rengine de karar verebileceksiniz. Öpücüğünüzü kaydedip Burberry 'nin ruj serisinde ki tonlardan seçerek dudak izinizi renklendirebileceksiniz. Bayanlar daha iyi bilir tabi bu renkleri ben anlamam :) Garip bir uygulama ama sevileceğinden eminim..







Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder