19 Temmuz 2013 Cuma

Bilgisayarınızı myControl ile Uzaktan Yönetin




Aramızda bilgisayarını uzaktan yönetmek isteyen, bunu yapabilmek için uygulama arayışı içerisinde olan veya kullndığı uygulamadan memnun olmayanlar olabilir. Size önerim bir de myControl uygulamasını deneyin..

Google Play 'e giriş yapıp Pc 'nizi uzaktan yönetmek için uygulama aradığınızda bir çok uygulama bulabiliyoruz. Ancak hepsinin marifetleri bir yere kadar oluyor veya ihtiyacımızı tam olarak karşılamıyor. Bana gelişmiş işlemlerim için bir uygulama lazım diyorsanız myControl sizin için biçilmiş kaftan.

myControl 'ün yaptığı VBS kodları sayesinde uzakta ki bilgisayarı komutlar sayesinde çalıştırmak. Uygulama temel işlevleri yapabilmemiz için bir kaç script ile birlikte geliyor. Google Play 'de 2 ayrı seçenek olarak kullanıcılara sunuluyor. Ücretsiz Free versiyonunda bir tane özel script oluşturmamıza izin veriliyorken 1.50 dolarlık ücretli versiyonunda sınırsız script oluşturabilirsiniz.

Ayrıca kendi scriptinizi oluşturma konusunda yardım almak için uygulama geliştiricisinin web sitesini kullanabilirsiniz.





Shout

0 yorum:

Yorum Gönder