15 Temmuz 2013 Pazartesi

Kullan At E-posta Adresi Kullandınız Mı ?




Kendisini yok eden, imha eden bir e-posta adresine sahip olmak ister misiniz ? Ne işime yarayacak ki ? demeyin. Yazının devamı hoşunuza gidebilir.

Sistem gereği bir çok web sitesi, forum, download vb. siteler üye olmanız, ücretsiz bir içeriği indirmeniz veya forumlarda bir konuya bakabilmemiz için bizden e-posta adresimizi isterler. Böyle durumlarda sürekli kullandığımız adresimizi ne kadar az kullanırsak o kadar güvende olmuş oluruz. Zira Facebook, Twitter gibi hesaplarımızın başkalarının eline geçmesinde e-posta adresimizin çalınması büyük rol oynuyor.

Peki MailDrop tam olarak ne yapıyor ?

MailDrop bize yukarıda anlattığım geçici işlerimizde kullanabileceğimiz bir e-posta adresi veriyor. Geçici e-posta adresimizde mail alabiliyor ve silebiliyoruz. Üstelik MailDrop 'a kaydolmak çok kolay. Sadece bir kullanıcı adı belirleyip kaydolmamız mümkün. 

Hizmetin tamamen ücretsiz olduğunu hatırlatalım. Fakat şunu belirtmemde fayda var. Sistemde sadece kullanıcı adı oluşturuyoruz. Şifremiz olmuyor. Giriş yaparken sadece kullanıcı adımızı kullanıyoruz. Tahmin edilmesi zor bir kullanıcı tercih etmemiz yararımıza olacaktır. Aksi halde tahmininde başarılı olan birisi hesabımıza girebilir unutmayın..


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder