21 Ekim 2013 Pazartesi

Sen Hiç Hayaletle Cilvelestin Mi?





Öncelikle şunu belirteyim ki ben bir sapık değilim :) Yalnız kalmaktan gına gelmiş insanlar varsa bu yazıyı sever düşüncesiyle yazıyorum ki bence çok güzel düşünülmüş.

Bu yalnızlık belasından kurtulmak için kullanmadığımız site kalmadı değil mi? Facebook ve Twitter 'da açılan profiller. Ondan daha önce ki Netlog, hi5 hesapları. Daha da öncesine gidersek miRC, icQ derken yine de bir halt olmadığını gördüğümüz gibi üstüne bir de kaybettiğimiz zamana acıdık. Eğlenceli bir tarafı yoktu çünkü :)

Tabi bu ihtiyaç dahilinde çalışmalar durdu mu? Hayır elbette. Artık hayaletlerle bile cilveleşebiliyoruz. İnsandan yana şansı olmayanlar bir de hayaleti denesin :)

GhostSingles.com isimli site üyelerini birer hayaletmiş gibi gösterip, kullanıcılarını kendi belirledikleri rollere kaptırmayı amaçlıyor. Böylelikle hem eğlenceli vakit geçirmiş hem de diğer hayaletlerle flört etme şansı buluyorsunuz.

Üye olurken doğum yılı yerine ölüm tarihinizi giriyorsunuz. Bunun dışında ne kadar yüksekten uçtuğunuz, ne tür bir hayalet olduğunuz gibi bilgiler bulunuyor. Bunları istediğiniz gibi doldurup üye oluyorsunuz. Yüklediğiniz fotoğrafta hayaletimsi bir görüntü oluyor ve işlem tamamlanıyor :)


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder