18 Şubat 2014 Salı

Android Cihazınızı Tarayıcı Olarak Kullanın




Belki de bloğumda paylaşacağım, gelmiş geçmiş en en kullanışlı #android uygulaması diyebileceğim bir uygulamadan biraz bahsetmek istiyorum. Android işletim sistemli teleon veya tabletiniz varsa bu uygulama ile cihazınızı tarayıcıya çevirebilirsiniz.

Tiny Scan:PDF Document Scanner isimli bu ücretsiz uygulama ile belgelerimizi, makbuzlarımızı, faturalarımızı ve aklımıza gelebilecek diğer dokümanlarımızı tarayarak dijital ortama aktarabiliyoruz.

Uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Taramak istediğimiz belgenin fotoğrafını çekiyoruz ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra kend arzumuza göre JPG veya PDF formatında kaydedebiliyoruz. Daha sonra dilersek Email adresimize gönderebiliyoruz. Ücretli versiyonunda Dropbox, Evernote, GoogleDrive gibi hesaplarımıza da gönderimi gerçekleştirebiliyoruz.




Kısaca temel özelliklerini sayacak olursak, bu ufak uygulama, yüksek kalitede tarama yapmamıza, dökümanlarımızı düzenlememize, PDF veya JPG formatlarında kayıt yapmamıza olanak tanıyor. Tekrar belirtmek istiyorum ki uygulamayı tabletlerinizden de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uygulama hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilir, dilerseniz indirebilirsiniz. Ayrıca linkte ki tanıtım videosunu izleyerek uygulamanın neler yapabildiğini daha rahat inceleme fırsatınız olacaktır.




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder