16 Şubat 2014 Pazar

Uygulama Önerisi; isim Sehir Hayvan

Çocukluğumuzun unutulmaz oyunu olan İsim Şehir Hayvan 'ı akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden, biraz daha değiştirilmiş ve geliştirilmiş şekilde oynamak isteyenler varsa bu oyun tam bize göre işte :) Bize göre diyorum çünkü bende kullanıyorum.

Uygulamadan değiştirilmiş ve geliştirilmiş olarak bahsettim çünkü il göze batan süre olması. 90 saniye içerisinde görevi yapmanız gerekiyor. Diğer bir özellik ise size verilen harfleri kullanıyor olabilmeniz. Yani örneğin "A harfinden bir erkek ismi yazınız.." görevi ile karşılaşıtıysanız altta ki verilen harfleri kullanarak bulmanız gerekiyor. Yani oyuna bulmaca özelliği de katılmış.

Bunun dışında o harfleri kullanarak kaç adet isim bulabileceğiniz de alt kısımda yazıyor. Bu harflerle 36 farklı isim bulunabilir, gibi bir ibare ile karşılaşabiliyorsunuz. Sizden istenen verilen harflerden, en az akla gelecek ismi, hızlı bir şekilde bulmanız ve bir sonraki göreve geçmeniz. Bu size çok daha fazla puan kazandırıyor. Mümkün olduğunca az sürede, çok harf kullanarak az akla gelen ismi bulmalıyız.

Uygulamanın arayüzü de oldukça basit. İndirdikten sonra oyuna başla butonu ile direkt başlayabiliyorsunuz. Zaman sağ üst köşede görünüyor. Ayrıca unutmadan! Eğer görevi yapamıyorsanız Pas butonuna basarak bir sonrakine geçebilirsiniz fakat zamanınızdan 10 saniye düşülür! :)





Teknik detaylarına değinecek olursak oyun 5 Şubat 'da güncellenmiş durumda. 1.54 MB 'lık bir alan kullanarak cihazınızda neredeyse hiç yer kaplamayacak kadar ufak. Bunun dışında bugüne kadar 100.000+ kullanıcı tarafından indirilmiş ve 2.278 kullanıcıdan 5 yıldız almış.

Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilir ayrıca yine aynı yerden cihazınıza indirebilirsiniz. 



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder