9 Şubat 2014 Pazar

Android Gelistirici Günleri (Android Developer Days) Yaklasıyor




Android Geliştirici Günleri, Türkiye 'de de gönüllü olarak faaliyet gösteren Google Developer Group (GDG), ODTÜ IEEE ve yurt dışında ki bazı GDG 'lerin de katkılarına ek olarak Droidcon ve ODTÜ Teknokent işbirliğiyle bu yıl üçüncü kez 16 - 17 Mayıs tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi 'nde düzenlenecek.

Etkinlikte, Android teknolojileri üzerine seminerler ve çeşitli yarışmalar yapılması planlanmış. Bu etkinlik toplumsal kalkınma ve gelişim adına ilgi duyan herkesin katılımına açık gerçekleştirilecek ve tamamen ücretsiz olacak. Öğrenmek, eğlenmek ve teknoloji tutkunlarıyla tanışmak isteyen herkes davet ediliyor.

Ayrıca bir tık daha ileri giderek Android Geliştirici Günleri 'nde konuşmacı olma fırsatınız da var. Binlerce meraklı insanın, sizi dinlemesi, sizin bilgilerinizden faydalanması hoşunuza giderse mutlaka değerlendirin.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için burayı kullanabilirsiniz. İlgili linkten kayıt yaptırabilir, nasıl ulaşabileceğinizi öğrenebilirsiniz.



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder