13 Şubat 2014 Perşembe

Dünyanın En Büyük Tuvaline Sende Cizim Yap

Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların olduğu, 16 kilometrekarelik bir tuval üzerinde, sizin çizimlerinizde yer alabilir. GlobalDoodle ile dünyanın en büyük ortak sanat girişimine katılıp, diğer insanlarla birlikte aynı tuval üzerinde bizde çizim yapabiliyor ve bu büyük görsele katılabiliyoruz. 

Yapmamız gereken oldukça basit. Buraya tıklayarak ilgili adrese gidiyoruz. Karşımıza gelen ekranda "-Continue diyerek ilerliyoruz.




Devam ettikten sonra karşımıza şartların yazılı olduğu bir ekran geliyor. Burada Agree ve Disagree seçeneklerini göreceksiniz. Şartları kabul edip etmediğimizi bildirmemiz gerekiyor. Şartlarda yazanlarda; çalışmalarınızı herkesin görebileceği, çizimlerin globaldoodle 'a ait olacağını, çizimlerin silinemediğini, 18 yaş üstü kullanıcılar için riskli görseller olabileceğini belirtmişler. Kabul ediyorsak Agree diyerek ilerliyoruz.




Ve artık karşımıza bizim için ayrılmış olan kısım geliyor. Sağ kısımda kullanabileceğimiz araç gereçler bulunuyor. Renkler, kalem çeşitleri vb. Ayrıca ekranın solunda bulunan yakınlaştırma tuşu ile tuvale yaklaşıp, uzaklaşabilirsiniz. Uzaklaştığınızda diğer çalışanların çizimlerini de görebilmeniz mümkün oluyor.




Son fotoğrafta da gördüğünüz gibi hakikaten güzel çizimleri olan arkadaşlar da var :) Siz de çizim yeteneğinize güveniyorsanız mutlaka orada bulunmalısınız! :)




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder