25 Mart 2014 Salı

Tv Turca İle Android Cihazlarınızı Televizyona Çevirin





Mobil cihazlarımızda televizyon izlemek için tarayıcıları kullanıyoruz genelde. Onda da takılmalar ve donmalar olduğu için izlediğimiz programdan da ne yazık ki bir şey anlamıyoruz. Artık Tv Turca uygulaması ile sorunu kökünden çözebiliyoruz.

Tv Turka, Metro style arayüzü, ve kolay kullanımı ile bize Türkiye 'nin en çok izlenen kanallarına telefonumuzdan veya tabletlerimizden ulaşma imkanı sunuyor. Bununla birlikte en güncel ve popüler videoları seyredebilir, kanalların yayın akışlarını takip edebilir ve sinema bölümünü ziyaret edebilirsiniz.





Canlı yayınları izleyebilmemizin dışında son dakika haberlerine, kanalların yayın akışlarına, medya arkası olaylara, sinema haberlerine ulaşabildiğimiz gibi yine bunları sosyal ağlarda tek tıkla paylaşabilme imkanımız oluyor.





Teknik detaylarına değinecek olursak uygulama 18 Mart 2014 tarihinde güncellenmiş durumda. 9.06MB 'lık çok küçük bir alan kapladığı içinde gayet kullanışlı. Daha fazla bilgi almak ve kullanmaya başlamak için burayı kullanabilirsiniz.



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder