19 Mayıs 2012 Cumartesi

15 Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişim Kongresi


Düzenleyen: Boğaziçi Üniversitesi / İşletme ve Ekonomi Kulübü
Yer: Güney Kampüsü
Başlangıç: 17.06.2012 00:00
Bitiş: 23.06.2012 00:00

Pazarlamayı farklı bir pencereden görme fırsatı sunan 15. Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından, “Marketing will seduce you!” sloganıyla, 17-23 Haziran 2012 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde düzenleniyor. 

Bırakın, Pazarlama Sizi Baştan Çıkarsın!

Markaların Sosyalleşen Stratejileri, Sosyal Oyunlar, Sosyalleşen İletişim Kanalları ve Sürdürülebilirlik konularının konuşulacağı kongre, 15. senesinde “Social” teması üzerine yoğunlaşıyor.

Eser Borak, BJ Cunningham, Haluk Sicimoğlu, Cemil Türün, Niels van der Linden, Roman Rackwitz, Patrick Delpy, Vadi Efe, Turgay Adıyaman gibi alanlarında uzmanlaşmış isimlerin katılacağı kongreye; şehirlerin marka olarak pazarlanması konusunda uzman olan Wally Olins Kültür Bakanlığı’nın da katılımıyla, İstanbul’u bir marka olarak ele alacak. Ayrıca PixelPlus tarafından Sosyal Oyunlar üzerine bir workshop düzenlenecek ve farklı alanlarda uzmanlaşmış ajansların katılımıyla “Agency Summit” gerçekleşecek. 

Sosyal medya partnerliğini Dekatlon Buzz’ın yaptığı ve katılımın ücretsiz olduğu 15. Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi süresince katılımcıların tanışması için, İstanbul’un seçkin kulüplerinde partiler düzenlenecek ve tekne turları yapılacak. 

Detaylı bilgi ve başvuru için:
www.brandmarker.boun.edu.tr
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder