19 Mayıs 2012 Cumartesi

Efes Pilsen One Love Festivali 2012


Kaiser Chiefs, Damien Rice ve Yuck Efes Pilsen One Love Festival'de!

Daha önce Pulp, Kimbra ve Selah Sue’nun katılacağı açıklanan Efes Pilsen One Love Festival 11, alternatif müziğin önemli müzisyenlerinden Kaiser Chief’s, Damien Rice ve Yuck’ı da müzikseverlerle buluşturacak.

Festival’de ayrıca Türkiye’nin önemli alternatif sanatçı ve gruplarından, Replikas, Elif Çağlar, Mira ve Neyse de performanslarını sergileyecek. 
Efes Pilsen tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da 11’incisi düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival, sürprizlerini açıklamaya devam ediyor. İngiltere’den çıkan en başarılı gruplar arasında yer alan ve canlı performansları ile bir efsaneye dönüşen Kaiser Chiefs, İrlandalı şarkıcı ve prodüktör, Closer filminin soundtrack mimarı, “Blower’s Daughter” ile büyük beğeni toplayan ve Türkiye’yi ilk defa ziyaret edecek olan Damien Rice ve son iki yılın en çarpıcı müzik gruplarından Yuck, muhteşem performanslarıyla katılımcılara gerçek bir festival deneyimi yaşatacak. 

2002 yılından itibaren hayata geçirdikleri başarılı projelerle kemikleşmiş bir hayran kitlesini yaratan Replikas, alternatif müziğin Türkiye’deki beğenilen seslerinden Elif Çağlar, kendilerine has tarzlarıyla elektronik müzik yaparak diğer gruplardan sıyrılmayı başaran Mira ve söz ve besteleriyle müzik otoritelerinin dikkatini çeken Neyse de festivalde müzikseverlerle buluşacak.

Pozitif Live organizasyonuyla gerçekleştirilen ve bugüne kadar dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan festivalin bu yılki diğer konukları arasında Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp, neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra ve soul, reggae, funk ve hip hop tarzlarının harmanından oluşan farklı bir tarza sahip, son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue da yer alıyor.

Efes Pilsen One Love Festival’de bugüne kadar 72 grup ve 1459 sanatçı ağırlandı. Geçen sene Suede, Manic Street Preachers, Editors, Happy Mondays, Cake ve Nneka’nın sahne aldığı festivale, iki günde toplam 30 bin müziksever katılmıştı.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder