29 Mayıs 2012 Salı

Hurriyet Okuyucularını Konsere Götürüyor


Hürriyet okuyucularını Jolly Joker 'de geçrekleşecek olan Flört konserine götürüyor. Yapılması gereken çok basit. http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/20621540.asp adresinde sorulan;

2010 yılında yayınladıkları ilk albümlerinin adı nedir?

a) Demli b) Demsiz c) Tavşan kanı d) Şekerli


sorusunu doğru yanıtlamak. Soruyu doğru cevaplayan her 1inci, 100üncü, 200üncü, 400üncü, 500üncü ve 1000inci kişiler çift kişilik bilet kazanacaklar. 

Flört Hakkında;

Rasta Baba, Eski Dostum, Yola devam, Cemiyette Pişiyoruz gibi şarkılarıyla sıkı bir dinleyici kitlesi yaratan ‘Fkört’, ‘Anadolu Beat’ adlı merakla beklenen albümlerini, cd ve plak formatlarıyla  30 Mayıs 2012’de sunmaya hazırlanıyor. 

İstanbul’da başlayıp Berlin’de son bulan albümün bütün kayıtları son aşamasına kadar analog olarak hazırlandı. 12 şarkının yer aldığı albümde, Ozan Kotra, Çağatay Kehribar ve Hakan Çağlar’dan oluşan FLÖRT’e, yaylı orkestradan bakır sazlara kadar 30a yakın müzisyen eşlik etti. Albümdeki tüm enstrümanlar canlı olarak çalındı, kaydedildi. Yaklaşık 2 ay süren kayıt aşaması geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Seyhan Gold etiketiyle plak olarak yayınlanacak  albümün Cd ve dijital yayınları da plak kopyasından alındı.


“Anadolu Beat” albüm lansman konseri ise 30 Mayıs Çarşamba gecesi Jolly Joker’de gerçekleşecek. Bu gece için çok özel bir performans hazırlayan FLÖRT, sevenlerine keyifli bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.



Katılım şartları;

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını ve e-posta adresini yazması zorunludur.
* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.
* 18 yaşından küçükler mekâna giremez.
* Kazananlara ödülle ilgili bilgiler 29 Mayıs 2012 salı akşamı e-posta yoluyla verilecektir.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder