5 Haziran 2012 Salı

Kendi Troll Karakterinizi Yapın


Troll sayfaları troll karikatürleri son zamanların modası olmuş durumda artık bir çok sayfada bu karikatürleri görebiliyorsunuz. Peki bu karikatürler nasıl yapılıyor merak etmişsinizdir. Daha çok yabancı kaynaklı sitelerden alınıp türkçeye çevirip yapılıyor. Şimdi bahsetmek istediğim bu troll karikatürlerini online olarak yapabileceğiniz bir site var. Siteye girip basit şekilde troll karakterlerini yönetebiliyorsunuz. Sizde bu site ile yaptığınız troll karikatürlerini sayfalarınızda profillerinizde paylaşabilirsiniz. Site adresimiz www.ragemaker.net



Siteye girdiğinizde resimdeki gibi bir ekran görüyorsunuz. Burada ekleme çıkarma düzenleme yazı yazma gibi işlemleri yapabiliyoruz kullanımı oldukça kolay sürükle bırak yöntemi ile yapabilirsiniz. İçerisinde en çok kullanılan çizimleri hazır olarak barındıran Rage Maker yazı eklemenizi ve şeffaflık ayarlarıyla da oynamanızı sağlıyor. Kendi troll karikatürlerinizi yaratmak ve internette paylaşmak isteyenler için faydalı olacağına inandığım bir uygulama.
Shout

6 yorum:

  1. süper oldu bu walla benimde facede troll sayfam var ordan burdan çalıp yapıyodum ;) artık kendi trolümü kendim yapacam:)

    YanıtlaSil
  2. İşinize yaradığına sevindim.

    YanıtlaSil
  3. nasıl kaydediliyor

    YanıtlaSil
  4. Sağ üst kısımda bulunan SAVE/LOAD kısmından çalışmanızı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. internetteki yüzlerce troll konusunun kaynağı bu site olsa gerek.gerekli gereksiz çalışmalarla dolu.suyu çıktı sanki :)

    YanıtlaSil