16 Ağustos 2012 Perşembe

Bloğunuzla 100 TL Kazanmak İster Misiniz ?




Bloğunuzla 100 TL kazanabilirsiniz.

Bumerang 'ın bloglara faydasını duymayan yoktur sanırım. Duymayanlar var ise onları da düşünerek biraz açıklayalım.

Nedir bu Bumerang ?

Bumerang bloğunuzun veya web sitenizin trafiğini artıran, sitenizi ve bloglarınızı geniş kitlelerin okumasını sağlayan, ziyaretçilerinizin ilgisini çekecek içerikleri yayınlayarak para kazandıran ücretsiz bir sistem. Tek yapmanız gereken içeriğini güncel tuttuğunuz ve özgün içerikli bir blog veya web site sahibi olmak. Bu şekilde bir blog veya web siteniz varsa Bumerang 'a rahatlıkla üye olabiliyorsunuz. Önceleri direk üye olarak başlıyorduk ama şimdi Bumerang zaman içerisinde büyüdüğünü gösteren harika bir olanak sunuyor bizlere.

Eskiden blog veya web siteniz için Bumerang 'a başvuruyor, daha sonra ekibin incelemesi, onay süresini bekliyordunuz. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra da paylaşımlarınızı yapmaya, yukarıda yazdığım gibi ziyaretçi çekmeye başlıyordunuz. Bumerang 'ın ziyaretçi getirme sayısını hiç kimse yabana atamaz. Bunu üye olan birisi olarak söylüyorum. Şimdi gelelim bu bahsettiğim yeni kampanyaya. Artık direk 20 TL kazanarak üye olma şansınız var. Bunun nasıl olduğunu Bumerang 'ın kendi açıklaması ile görelim;



Bumerang’dan blog yazarlarının kazancını artıracak yepyeni bir kampanya!

“İkili Kazanç Sistemi”

Bumerang’a arkadaşını üye yap, hem sen kazan hem arkadaşın 20 tl kazansın!

“Platin” üyemiz isen ve Bumerang’a üye olabilecek web sitesi ya da blogu olan bir arkadaşın varsa şanslısın! Bumerang hesabında sana özel hazırlanmış promosyon kodunu arkadaşınla paylaş, davet ettiğin arkadaşın zaman kaybetmeden vereceğin kodla üye olsun.

Bumerang’a “Platin” üye olarak kayıt olan ilk arkadaşın Bumerang tekliflerini başarıyla yayınladıktan hemen sonra  arkadaşın ve senin bakiyene 20′şer TL yüklensin.

Her yeni arkadaş yeni bir kazanç!

Bumerang’a kayıt olan her yeni arkadaşınla birlikte 20′şer TL kazanma şansın var! Bunun için kampanya kodunu sosyal medya hesabından bol bol paylaşabilir, toplamda 5 arkadaşının Bumerang’a üye olmasını sağlayarak 100 TL kazanabilirsin.


Sosyal medya paylaşımlarında paylaş tuşlarına basarak senin için oluşturduğumuz hazır cümleyi kullanabilir ya da paylaşımlarında farklılık yaratabilir, arkadaşlarının ilgisini çekecek tweet ya da cümleler oluşturabilirsin.

Arkadaşın üye olurken nelere dikkat etmeli?

Arkadaşın Bumerang’a üye olurken senin paylaşacağın promosyon kodunu aşağıdaki üyelik ekranına doğru bir şekilde girerek üyeliğini gerçekleştirmeli.




20 TL kazanabilmeniz  için arkadaşının aldığı tekliflerden en az birini yayınlaması gerekmektedir. Arkadaşın ilk teklifini yayınladığında hem sen hem de arkadaşın 20 TL kazanç elde edecek.

ÖZETLE; 

1) Bumerang adresine gidiyoruz; TIK! 
2) Site bilgilerimizi eksiksiz doldurup yukarıda ki fotoğrafta görünen Promosyon Kodu bölümüne T1E47011 yazarak son kontrollerimizi yaptıkdan sonra onay süresi aşamasını bekliyoruz.
3) Site veya bloğunuz onaylandıktan sonra ilk reklam yayınızı yaptığınızda sizin ve benim bakiyeme 20 TL anında geçecektir.

Bu şekilde üye olduktan sonra sahip olacağınız Promosyon Kodunuzu kullanarak üye olacak arkadaşlarınız olduğu taktirde meblağı 100 TL 'ye kadar çıkarabilirsiniz.

Aklınıza takılacak bir soru olursa lütfen İletişim (Tık!) kısmından sorun.

---------------

Şu soruda bana çok sorulduğu için burdan yanıtlayayım. "Daha önce Bumerang'dan ödeme alabilidiniz mi ?" sorusu ile çok karşılaştım. Evet. Daha önce 2 kez ödeme aldım. Ayrıca Bumerang ile sadece sitenize ziyaretçi çekip para kazanmış olmuyorsunuz. Twitter ve Facebook hesaplarını takip ettiğiniz de çok sayıda hediye yine sizlerin oluyor.



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder