18 Ağustos 2012 Cumartesi

Facebook Rahat Durmuyor

Hayatının neredeyse her anını Facebook'ta paylaşan kullanıcılar, artık bunu da yapabilecek...

Sosyal ağımızda bulunan insanların, yaşadıkları her detayı fütursuzca paylaşmasına artık hepimiz alıştık. Ne zaman işe başladıkları, ne zaman evlendikleri, nereye taşındıkları gibi ayrıntılara Facebook'ta yaptıkları durum güncellemeleri sayesinde anbean şahit olabiliyoruz.

Facebook, bu "yaşam olaylarına" bir yenisini daha ekleme hazırlığında. Arkadaşlarımızın ne yiyip içtikleri yetmezmiş gibi, artık hamile olup olmadıklarını da takip edebilmemiz mümkün!

Eğer siz de hamile bir Facebook kullanıcıysanız, seçenekler bölümünden "bebek bekliyor" (expecting a baby) kategorisini işaretlemeniz yeterli. Diğer kategorilerde olduğu gibi, bu "olayda" da yer, zaman, fotoğraf, olayın nasıl geliştiği ve olayda emeği geçenler hakkında detaylar ekleyebilirsiniz. Son seçenek biraz manidar olsa da sonuçta bu Facebook'un size tanıdığı doğal bir hak.

Hamilelik duyuruları, kullanıcının Zaman Tüneli'nde belirecek. Ayrıca bu güncelleme de doğum günleri ve diğer "keyifli" haberlerin bulunduğu "kutlamalar" bölümünde yer alacak.

Son derece hassas ve özel olan bu seçenek, bakalım Facebook'ta ne gibi yeni çılgınlıklara sebep olacak..


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder