21 Kasım 2012 Çarşamba

Zamanınızı Bosa Harcamak ister Misiniz ?


Zamanınızı boşa harcamak ister misiniz ? diye sorsam zaten zamanın çoğu boşuna gidiyor diyenlerin haddi hesabı olmaz sanırım. Ama Tim Holmen isimli bir tasarımcı işi profesyonelliğe dökecek bir adım attı. Evet. Zamanınızı ilginç bir site ile öldürün.

İnternetin birçok alanda hayatımızı kolaylaştırdığı ortada. İstediğimiz bir bilgiye 1, 2 tıkla kolayca ulaşabiliyoruz. Hiç tanımadığımız bir şehrin yollarını google maps ile anında görebiliyoruz mesela. Veya Papua Yeni Gine 'nin kültürel özelliklerini, inançlarını, yaşam şekillerini hemen vikipedia yardımı ile bulabiliyoruz. Tüm bu faydalı, işimize yarayan sitelerin yanında bazen iyi vakit geçirmemizi sağlayan bazen de tamamen kafa boşaltan binlerce site var. Şimdi bir tane buna örnek verin desem belkide kimsenin aklına gelmeyecek türde siteler. İşte Tim Holmen burada devreye giriyor ve işe yaramayan ne kadar ıvır zıvır site varsa onları tek bir web site aldında toplamış. The Useless Web adını verdiği bu sitenin tek amacı zamanınızı boşa harcamak. Siteye girdiğinizde aşağıda ki gibi bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Please ekranına her tıkladığınızda farklı bir site geliyor.



Sizinde vaktiniz bolsa The Usuless Web 'in hiçbir işe yaramayan siteleri gösteren döngüsüne katılabilirsiniz. Kim bilir ? Belki birtane boş site hoşunuza gider...


Shout

2 yorum:

  1. O kadar çok gereksiz şey var ki, hoşuma da gitmedi değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde bazıları benim de hoşuma gitti :)

      Sil