30 Ocak 2013 Çarşamba

R-Scholars Girisimci Kız Ögrencileri Destekliyor





Bağımsız bir özel sermaye fonu yönetim firması olan TRPE Capital, Girişimci Kız Öğrencileri desteklemek için 5 yıl içinde toplam 250,000 TL kaynak kullanmak üzere hazırladığı R-Scholars Burs programını bu senenin başında açıkladı. 

Türkiye’de girişimci olmak isteyen kız üniversite öğrencilerini destekleyen ve onları girişimciliğin koşullarına hazırlayan bir program olan R-Scholars, girişimci Kız Öğrencilere üç alanda destek vermeyi amaçlıyor. 

Bu alanlar;

>> Mali Yardım: Katılımcılar okul, yurt, yemek veya diğer okul ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir burs hakkına sahip olurlar. (Her takvim yılı için toplam 3000 TL)

>> Yaz Stajı; Katılımcılar için TRPE Capital bünyesinde veya yatırım yaptığı şirketlerden birinde yaz stajı fırsatı oluşturulur.

>> Öğrenci Girişimci Hazırlık Programı; Katılımcılar TRPE Capital bünyesinde 4 haftalık (girişimcilik iş planlarını detaylandırmak amacıyla) bir programı tecrübe edebilirler. 

İlgilenen adaylar, R-Scholars websitesinden başvuru yapabilirler. Program için son başvuru tarihi 8 Şubat olarak belirlenmiş.

Çeşitli basın bültenlerinden derlenmiştir.




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder