12 Şubat 2013 Salı

Garanti Talent Camp 'a Katıl içindeki Seni Kesfet





Herkesin aklına gelen sorular hemen hemen aynıdır. Mezun olduktan sonra ne yapacağım ? Mezun olduktan sonra nerede çalışacağım ? Mezun olduktan sonra nasıl iş bulacağım ? Bu sorulara benzer sorular mutlaka her öğrencinin aklına gelmiştir. Size sorulan soru da değişmez. Mezun olduktan sonra ne yapacaksın ?

İnanın öğrenciyken her şey daha güzel, daha kolay. Mezun olduktan sonra başlıyor asıl mesele :) Bazen hangi alana yöneleceğinizi bilemiyorsunuz. Gerçek potansiyelinizin ne olduğunu, ona nasıl ulaşacağınızı bulamıyorsunuz. İşte bu soruların cevaplarını bulmak, fikir almak için Garanti Talent Camp 'a katılabilirsiniz. 

Talent Capm üniversite öğrencileri için özel olarak tasarlanan bir eğitim. Talent Camp 'da katılacağınız eğitimlerle ve diğer üniversite öğrencileriyle birlikte geliştireceğiniz projeelrle, yeteneğinizi ve gerçek potansiyelinizin ne yönde olduğunu keşfedebilme şansınız var. Ayrıca etkinliğin en güzel tarafıda Garanti Bankası 'nın üst düzey yöneticilerinin bilgi ve deneyimlerinden de yararlanarak daha yakından tanıma fırsatımızın olması. 

Son başvuru tarihi 24 Mart 2013

Daha detaylı bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder