8 Mayıs 2013 Çarşamba

Fenerbahçe 'den Bir ilk; FB Dil Okulu






Fenerbahçe ilklerin kulübü olmaya devam ediyor. Bir çok alanda diğerlerine göre daha fazla faaliyette bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü hiç kimsede bulunmayan dev bir hizmete daha adım atıyor.

Futbolcusundan taraftarına kadar bütün Fenerbahçe 'lilerin katılabileceği Fenerbahçe 'lilere özel Online İngilizce Dil Okulu projesi için start verilmiş durumda. 

FB Dil Okulu 'na üye olmak için bu sayfayı ziyaret etmeniz yeterli. Fenerbahçe kart sahipleri özel olarak sunulan eğitimden indirimli olarak yararlanabileceklermiş. İsterseniz proje sahiplerinin projeleri hakkında ki açıklamalarına geçelim.

FB Dil Okulu nedir?

FB Dil Okulu, İnternet üzerinden katılabileceğiniz bir Canlı Online İngilizce eğitim sistemidir. Bilgisayar veya tablet kullanarak bağlanabileceğiniz bu sistemde İngilizce öğretmeninizi canlı canlı görebilir, sınıftaki diğer herkesi duyabilirsiniz. Dilediğiniz gibi soru sorabilir ve sınıfınızdaki diğer Fenerbahçelilerle İngilizce konuşabilirsiniz.

FB Dil Okulu’nun farkı nedir?

FB Dilokulu, online bir eğitim sistemi olduğundan, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki Fenerbahçeliler sisteme kolaylıkla katılabilir ve İngilizce öğrenebilirler. Kadıköy’de veya Amsterdam’da olmanız farketmez. FB Dil Okulu, dünyanın en gelişmiş Online seminer yazılımı olan Adobe Connect teknolojisini kullanmaktadır. Böylece en kaliteli ve yüksek çözünürlüklü canlı İngilizce dersleri yapılabilmektedir. Ayrıca katılımcıların 7/24 ders yapabilecekleri ve önceki dersleri tekrar izleyebilecekleri interaktif içerik de kullanılabiliyor. FB Dil Okulu, Fenerbahçe’nin kalitesine yakışır niteliklere sahip, dünyanın en prestijli dil eğitimi kurumlarından biri ile işbirliği yapılarak yürütülüyor.

FB Dil Okulu’na kimler katılabilir?

İster başlangıç seviyesinde, ister ileri seviyede olsunlar, İngilizce sorununu çözmek isteyen tüm Fenerbahçeliler  FB Dil Okulu’na katılabilir. FB Dil Okulu özellikle İngilizce eğitimine zaman bulamayan ve yaşadığı yerde yüksek kalitede bir dil okulu olmayan herkes için mükemmel bir çözüm sunuyor. Tüm dersler canlı ve Online yapıldığından kursa gitmek için trafikte harcanan zamandan da kazandırıyor.



Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder