7 Mayıs 2013 Salı

Bu Tabletteki Özellik Digerlerinde Yok





Tablet kullanımı o kadar çok arttı ki yüzlerce çeşidi uygun fiyatlara bulabiliyoruz artık. Cebimiz de 200 TL 'miz olsun artık rahatlıkla bir tablet sahibi olabiliyoruz. Zaten bende bununla ilgili bir yazı yazmıştım. İsterseniz onuda okuyabilirsiniz; Ucuz Fiyata Hangi Tablet Bilgisayarlar Alınabilir ?

Tabletlerin yetenekleri standart :) Kamerası var, Wifi bağlantısı var, bazılarında sim kart girişleri var vs vs. Ee ? Bunlardan daha önemli bir özelliğe sahip olan tablet geliştirildi. 

Promate adında bir mobil cihaz üreticisi ürettiği tabletine dünya da ilk diyerek projeksiyon özelliğini de ekledi. Promete Lumitab ismini verdikleri ürünlerinde 854 x 480 çözünürlüğe ve 100 inç boyuta sahip bir projektör bulunuyor. 

Tabletin kendi ekranı 7 inç boyutunda. 1.024 x 600 gibi standart bir çözünürlüğe sahip ancak Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile birlikte geliyor. Diğer özellikleri ise şu şekilde: Çift çekirdek 1.5GHz işlemci, 1GB RAM ve 16GB depolama alanı. Tablet ayrıca Bluetooth 4.0 desteğine, arka ve ön kameralara, ekstra microSD kart girişine de sahip.

Fiyatı henüz belirlenmemiş. Belli olduğunda onu da bu yazıya ekleyeceğim...



Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder