3 Haziran 2013 Pazartesi

idamlık Olsanız En Son Ne Yemek isterdiniz ?





İdam cezasına çarptırılsanız en son ne yemek istediniz ? Ben daha önce hiç böyle bir şey düşünmemiştim ama bu yazıyı yazarken kendime sorunca bu soruyu neden güçlü bir şekilde içinde bir şeyler iskendeeeeeeer diyor :)  

İşte idam cezasına çaptırılmış bazı mahkumların yemek istediği son yiyecekler;

Ronnie Lee Gardner, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, biftek, elmalı turta ve vanilyalı dondurma yedi, ayrıca son günlerinde Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izlemesine izin verilmiş. 49 yaşındaki Ronnie Lee Gardner hırsızlık, soygun ve 2 cinayet suçundan idam mangasınca kurşuna dizilerek idam edildi.

Oklahoma bombacısı Timothy McVeigh, ana yemek yerine sadece naneli ve çikolata parçacıklı dondurma istemiş. Timothy McVeigh 168 kişinin ölümüne yol açmaktan idam edildi.

Son yemeğinde tek bir zeytin isteyen Victor Feguer, adam kaçırma ve cinayet suçlarından asılarak idam edilmiş.

Allen Lee Davis, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, kızarmış patates ve karides, midye, sarımsaklı ekmek ve kök birası istemiş. Resmen şekil yapmış yani :) 54 yaşındaki Allen Lee Davis, üç kişiyi öldürmek ve soygun suçlarından idam edildi.

Stephen Anderson son yemeğinde iki kızarmış ekmek, peynir, lapa ve mısır karışımı, şeftalili turta ve çikolatalı dondurma istemiş. 9 yaşındaki Stephen Anderson hırsızlık, saldırı ve 7 cinayet suçundan zehirli iğne ile idam edildi.

Ted Bundy son yemeği olarak “özel” menüyü reddedince kendisine biftek, yumurta, kızarmış ekmek, yağ, süt ve meyve suyu verilmiş. 43 yaşındaki Ted Bundy tecavüz, nekrofili, hapisten kaçmak ve 35 cinayet suçundan elektrikli sandalyede idam edildi.

John Wayne Gacy, son yemeğinde 12 kızarmış karides, bir kova orijinal KFC tavuğu, patates kızartması ve çilek istemiş. 




Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder