3 Haziran 2013 Pazartesi

Türkiye’nin ilk Sosyal Seyahat Platformu; Tripin





Türkiye 'nin lider lastik üreticisi olan Brisa sosyal seyahat platformu Tripin 'i hayata geçirerek Türkiye 'de bir ilke imza attı. Tripin bizlere yolculuklarımız sırasında her anımızı belgelememize yardımcı oluyor.

Tripin kullananlar online seyahat ajandası şeklinde hazırlanmış aplikasyon sayesinde yolculukları sırasında aldıkları notları, gezdikleri rotaları, çektikleri fotoğrafları veya videoları kaydederek arkadaşları ile paylaşabiliyor. Hazırlanmış keşfet özelliği sayesinde de daha önce gitmediğiniz yerler hakkında detaylı bilgi almanız mümkün. Sizden önce oraya gidenlerin paylaştıklarını görebiliyorsunuz. 

Tripin uygulamasını iPhone, iPad ve Android tabanlı akıllı telefonlardan kullanabileceğimiz gibi Tripin 'in web sitesinden de tüm rotalara ulaşabilme şansımız var. 

Kasım 2012 ayı itibariyle kullanıma açılan Tripin 'e 690 rota, 3650 fotoğraf, 140 video eklenmiş durumda.  Uluslarası İnteraktif Medya Ödülleri’nde Lifestyle dalında en iyi uygulama ödülüne layık görülen Tripin, gerçekleşen 141 başvuru arasından 500 puan üzerinden 475 puan alarak birinci seçildi.

Tripin uygulamasını Apple cihazlarınıza indirmek için burayı, Android cihazlarınıza indirmek için burayı tıklayabilirsiniz.




Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder