2 Mart 2014 Pazar

DuoLingo ile Eglenerek Yabancı Dil Ögrenin




Bilgisayar, akıllı telefon ve tabletinizde size yabancı dil öğreten bir yardımcıya ihtiyacınız olsun istiyorsanız, DuoLingo 'yu kesinlikle denemenizi öneriyorum.

App Store 'da "Yılın Uygulaması", Google Play 'de "En İyilerin En İyisi" ödüllerine sahip olan DuoLingo tam da yukarıda yazdığım işi yapmak için hazırlanmış. Üstelik uygulamayı hem telefon veya tabletinizde hareket halindeyken kullanabilir, hem de evde olduğunuz zamanlar bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz. Android veya iOS işletim sistemli cihazları olmayanlar web sitesinden rahatlıkla kullanabiliyorlar.

Uygulamanın en güzel kısmı tamamen ücretsiz olması ve kullanıcılarını reklamlara boğmaması. "Uygulamayı yapanlar parayı nereden kazanıyor?" sorusu akıllara geliyor hemen. Site sayesinde yabancı dilinizi geliştiriyorsunuz ve DuoLingo 'nun iş ortaklarının metinlerini çeviriyorsunuz. Bu sayede şirket para kazanmış, biz de eğitimimizi geliştirmiş oluyoruz.

Tanıtım videosu;





Uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Cihazınıza indirdikten sonra Facebook, Twitter, Google+ gibi hesaplarınızı kullanarak bağlanabiliyor veya yeni bir hesap oluşturarak giriş yapabiliyorsunuz. Türkçe olduğu için kullanırken hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Ayrıca uygulama ile sadece İngilizce değil, İngilizce temeliniz varsa, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Portekizce 'de öğrenebiliyorsunuz.

Siteye geçmek içinse burayı kullanın.


Shout

0 yorum:

Yorum Gönder