25 Haziran 2012 Pazartesi

Eski PC'nizi Sanallaştırın


Sisteminizin performansını uygun maliyetle üst seviyeye taşımak, bu çözüm ile mümkün olabilir!

Dojop tarafından ülkemize sunulan NComputing, vSpace adlı yeni sanallaştırma çözümünü duyurdu. Kurumlarındaki bilgisayarları eski olan ya da işletim sistemleri eski sürüm olan kullanıcılar Ncomputing vSpace Client ile sistemlerini en yeni teknolojilerle donatıp, yeniden ve uzun süre daha kullanılabilir hale getirebiliyorlar.

Ncomputing vSpace Client, kullanıcıların merkezi bir sunucudaki donanım gücünden faydalanmasını sağlıyor. Kullanıcılar mevcut bilgisayarları ile ana sunucuya bağlanıp, sanal masaüstlerine ve uygulamalarına erişebiliyor, bunu yaparken de vSpace sunucularının performansından faydalanıyor.

Bu sayede, donanım ya da yazılım yenilemek için yeterli bütçesi olmayan fakat yeni teknolojilerden faydalanmak ve performans artışı sağlamak isteyenler için çok uygun bir çözüm ortaya çıkmış oluyor. Yazılım ve donanım güncellemeleri ile birlikte binlerce dolara mal olacak teknolojik yenileme, Ncomputing vSpace Client ile birlikte 100 doların altında bir maliyetle yapılmış oluyor.

Ncomputing vSpace Client'ın tek avantajı maliyet değil. İşletim sistemi ya da yazılım güncellemeleri merkezi sunucu yönetimi ile tek yerden yapabileceksiniz. Ayrıca hemen her tür mobil cihaz ile de merkezi sunucunun performansına erişebilmeniz mümkün. Uzaktan merkezi sunucu üzerindeki sanal masaüstüne erişmeniz ve tüm işlerinizi ofisinizdeymişçesine yapabilmeniz mümkün.



Shout

0 yorum:

Yorum Gönder