25 Haziran 2012 Pazartesi

İlk Randevuda Nerelere Gidilebilir ?


Yeni tanıştığınız birisi ile hem güzel vakit geçirmek adına hemde onu daha yakından tanımak adına bir yere gitmek mi istiyorsunuz? Öyleyse farklı bir yerlere gitmeyi deneyin. Bu yazımızda size 17 öneride bulunacağız. Hangisinin uygun olduğuna siz karar verin ve yapın. Bu hem sizi daha çekici kılar. Etkilerini ilişkinizin ilerleyen günlerinde çokça göreceksiniz.

İlk randevunun güzel geçmesi için nerelere gitmek gerekiyor?

İlk randevu nerede olmalı?

Yürüyüşe Çıkma

En basit ilk randevu fikridir. Karışık şeyler düşünmeyi bırakın, sadece kendinizi tanıtın, yaşadığınız ilginç olaylardan bahsetmeniz güzel bir izlenim bırakabilir. Önemli olan nokta partnerinizle yürüyüşün sonuna geldiğinizde sizinle daha fazla konuşmak isteyecek şekilde ayrılmanızdır.

 Açık Hava Sinemaları

Sinemaya gitme fikri oldukça eski moda bir fikir, ancak sinema olmalı diyorsanız alternatif olarak açık hava veya arabada izlenebilecek türde açık hava sinema alanlarını tercih edebilirsiniz.

 Piknik

Öyle ahım şahım bir şey değil, düşünün ki o an pikniğe gitme fikri aklınıza geldi ve hadi gidelim dediniz. Hemen marketten atıştırmalık bir şeyler alıp, güzel, fazla insan olmayan bir yerde oldukça güzel vakit geçirebilirsiniz.

 Kayıkla Gezme

Göl veya denize kıyısa olan bir yerde oturuyorsanız çok şanslısınız. Pedallı kayıklar, veya normal kayıklar ile bir tura çıkmak inanılmaz bir ilk randevu deneyimi olacaktır.


 Koşu

Sportif insanlar için bir sabah beraber koşuya çıkma oldukça eğlenceli olabilir.

 Yardım İçin Gönüllü Olma

Bir yardım kuruluşunda gönüllü olarak beraber çalışmak. Birbirinizi tanımaya fazla fırsat bulamayabilirsiniz ama iyi bir izlenim bırakmanızı sağlayacaktır.

Yoga veya Fitness Seansı

İkinizde ilgileniyorsanız bir yoga seansına veya fitness sınıfına katılarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

 Falcıya Gitmek

Herkes gelecek hakkında bir şeyler duymak ister. Falcıya gitmek aranızı samimileştirip muhabbeti kolaylaştırıcaktır.


 Video Oyunları

Hangi konsol olduğu farketmez eğer video oyunlarıyla ilgileniyorsa biraz rekabet iyi gelebilir. Ancak ezici bir üstünlük kurmayın. Eğlenmenize bakın.

 Müzik Dersi

İkinizde hoşlanıyorsanız neden bir enstrümanı çalmayı birlikte öğrenmeyesiniz.

 Kitapçılar

İki kitap kurdu için beraber kitapçıları gezmekten başka güzel ne olabilir.

 Hediye Bakın

Birbiriniz için değil tabiki. Bir başkası için beraber hediye bakın. Hatta partnerinizin cinsiyetiyle aynıysa ondan tavsiyeler alabilir hatta hediyeyi onun seçmesini sağlayabilirsiniz.

 Yemek Pişirme

Yemek yapmayı sevenler için beraber yemek yapmak randevuyu eğlenceli bir şekle sokabilir.

Film veya Müzik Festival ve Etkinlikleri

Hemen herkesin onay vereceği bir ilk randevu fikridir.

 Turistlerin Gözde Uğrak Yerleri

Tarihi veya modern turistlerce çok rağbet gören yeri gezmeye gitmek, ilginç sohbet konularını da beraberinde getirecektir. Tabi daha önce gitmiş ve biliyor olmanız şartıyla.

 Kahve İçme

İşte en çok kullanılan ilk randevu fikri. En güvenilir ve en rahat olanı. İşe biraz daha heyecan katmak isteyenler için bir jazz gecesine veya türkü bara gitmek ilginç olabilir.

 Yeni Açılan Mekana Gitmek

Biraz riskli olsa da yeni açılan bir restorana yemeğe gitmek klasik ilk randebu fikirlerinden biridir.
Shout

0 yorum:

Yorum Gönder