2 Haziran 2012 Cumartesi

Twitter Takipçilerinizi Yönetin!


Neredeyse hepimizin sorunu olan acaba beni takip ediyor mu ? sorusudur sanırım. Özellikle ben onlara "tırnakçı" lakabını taktım, önce takip follow edip daha sonra takibi bırakan unfollow eden ne amaca hizmet ettikleri belli olmayan insanlarla doldu taştı twitter ne yazık ki. Hele bir de takipçi sayılarınız 1000'leri aştıysa takip etmek imkânsız.

İmkânsızDI :) Artık eskide kaldı. Artık öyle bir site var ki sizi takip etmeyenleri bulmayı bırakın bunları arama kriterlerine göre arayabiliyorsunuz. Nedir arama kriteri  ? Örneğin takip ettiğiniz ama fotoğrafı olmayan kullanıcıları bul. Ya da uzun süre herhangi bir faaliyette bulunmayan takipçileri bul gibi bir kaç özellik mevcut. Tarattığınız da bu seçenekleri kullanarak tek tek bulabiliyorsunuz. 

Sistem nasıl çalışıyor ? Çok basit. Öncelikle bu adrese giriyoruz. Karşımıza altta ki ekran geliyor;



Bunu yaparken twitter hesabınızın açık olması lazım belirteyim. Start'a bastıktan sonra sizden twitter 'da izin ver seçeneğini işaretlemenizi isteyecek. Orada zaten göreceksiniz ki bu uygulama asla şifre istemiyor ve sizin adınıza herhangi bir paylaşımda vs bulunmuyor. Giriş yaptıktan sonra alttaki ekran geliyor ve taramanın bitmesini bekliyoruz. (Takip ettiğiniz ve takipçilerinizin sayısına göre bu süre değişir. Fakat max 1 dakika gibi bir şeydir.)



Son olarakta alttaki ekran geliyor karşımıza. Site ingilizce olduğu için anlamakta zorlanmayasınız diye karşılarına anlamlarını yazdım. Arkadaşlarımın üzerini kapatmak zorunda olduğum için pek hoş olmadı ama anlayamayacağınızı düşünmüyorum :)





Hepsi bu kadar basit. İstemediğiniz arkadaşınızın üzerine tıklayarak unfollow - takibi bırak seçeneğini tıklayarak hemen kurtulabilirsiniz...
Shout

5 yorum:

  1. güzel faydalı bir paylaşım olmuş emegine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler. Faydalı olabildiysem ne mutlu.

    YanıtlaSil
  3. BU UYGULAMA ÜCRETLİ Mİ?

    YanıtlaSil
  4. Hayır. Bu blogda ücretli program, yazılım, eğitim vs paylaşılmaz. Tamamen ücretsiz.

    YanıtlaSil
  5. Ben bu uygulamayı açamıyorum nasıl kullanıcam bi yardım edermisiniz?

    YanıtlaSil