10 Şubat 2013 Pazar

Literatüre Geçen ilk Vampir Bir Türk




Gazete de denk geldiğim ilginç bir konu bu. Dünyanın ilk vampiri olarak literatüre geçen 23 yaşında ki Türk genci kan içmeden duramıyormuş.

Dünyanın en prestijli dergilerinden olarak bilinen Journal of Psychotherapy and Psychosomatics 'in son sayısında dünyanın ilk vampiri olarak yer verilen 23 yaşında ki gence yer verdi. Üstelik evli olan bu arkadaşımızın daha önce defalarca tutuklandığı da tespit edilmiş. Habere göre kimliği saklı tutulan bu genç hayatında geçirdiği bir çok travmatik deneyimden sonra kan içe alışkanlığına başlamış. Önce kendi kanını içen genç sonra başkalarının kanını içmeye yeltenmiş. Bu yüzden insanları yaralamaya başlayan gencin babası artık son çare olarak kan bankasından kan almaya başlamış.

Ailesinin çabalarıyla doktora götürülen genç Denizli 'deki askeri hastane de Doktor Direnç Sarıkaya 'nın başkanlığında tedavi edilmeye başlanmış. İlk bulgulara göre hastanın çoklu kişilik sorunu, travma sonrası stres bozukluğu, kronik depresyon ve alkol bağımlılığı yaşadığı tespit edilmiş. 

Olayın daha da derinlerine inildiğinde hasta; 4 aylık kızını kaybettiğini, öz amcasının önünde öldürüldüğünü, çocukken annesinin ona sık sık saldırdığını ve 5 ile 11 yaş arasındaki döneminden hiç bir şey hatırlamadığını belirtmiş. Hala tedavi altında bulunan gencin artık eskisi kadar kana ihtiyaç duymadığına da yer verilmişti haberin sonunda. Nereden nereye dedikleri bu işte. Stresi, depresyonu çok basit gören bizim toplumuza iyi bir örnek.



Shout

1 yorum:

  1. çok ilginç, böyle bir şeyin gerçek olacağını hiç düşünmezdim, çok şaşırdım. özellikle 0-6 yaş arası dönem, çocukların kişiliklerinin,karakterlerinin oturduğu dönem ve sorunlu bir çocukluk geçirenlerin mutlaka kişilik sorunları veya farklı depresif sorunları olabiliyor. çok dikkatli yetiştirmek lazım çocukları..

    YanıtlaSil