18 Şubat 2013 Pazartesi

Ne Hediye Alsam ? Derdine Son





İşte dünyanın en zor soruları listesinde liderliği zorlayacak sorulardan birisi. Ne hediye alsam ? Üstelik anneler günü, babalar günü, doğum günü, tanışma yıl dönümü, evlilik yıl dönümü derken bu soru daha da içinden çıkılmaz hale geliyor.

Google 'da bu konu hakkında yapılan aramalara bakıldığında anneler gününde ne hediye edebilirim ? Sevgililer günü hediyesi neler olabilir ? Babalar günü hediyeleri ? gibi daha da şekilleniyor bu soru. Buna benzer aramalar yaptığınızda da hemen hemen birbirine yakın ürünler içeren siteler önünüzde bir bir sıralananıyor. Herkesin herkese alabileceği ürünler. Ama ben sizi bugün klasik hediye alma sitelerinden ziyade tabiri caizse bir hediye arama motoru ile tanıştıracağım. Hediye arama motoru nasıl oluyor ? diye soruyorsanız önce site kendisini nasıl anlatıyor göz atalım;

Nehediyealsam.net nedir?

www.nehediyealsam.net bir hediye mağazası değildir. Biz sitemizde bulduğunuz hediyeleri herhangi bir şekilde satmıyoruz. Bunun yerine kullanıcıların istedikleri hediyeleri kolayca bulmasını sağlayan ücretsiz bir servisiz.

Basit bir ifadeyle, hediye fikirleri için bir arama motoru olarak düşünebilirsiniz. Size hediye fikirlerini farklı alışveriş sitelerinden bulmak ve bunları hediye alacağınız kişinin özelliklerini ( yaş, cinsiyet, özel gün, burç ve fiyat ) girerek önünüze getirmek.

Google hediye arama motorunda sitemize nasıl arama yapıldığı ile alakalı birkaç tane örnek;

Sevgilime ne hediye alsam, Karıma hediye almak istiyorum, Eşime hediye arıyorum , 13 yaş erkek hediyeler, Kankama doğum günü hediyesi ne alabilirim vb. aramalar Tavsiye sayfasında (www.nehediyealsam.net/tavsiye.aspx) bulunan aramalarda da ;

“ikizler burcu olan sevgilime ne hediye alabilirim. bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.”

“heeeeeelp :) hediye almaktan nefret ediyorum ama doğum günleri hiç bitmiyoo en yakın arkadaşımın doğum günü ama bi türlü hediye beğenemiyorum yardım edermisinizzz lütfeeen önerilerinizi bekliyorum ;)”

“Sınıfta(ortaokul) çektiğimiz kurada çok sevdiğim arkadaşım çıktı, ne alabilirim?”

gibi farklı hediye tavsiye taleplerin de bulunabiliyorsunuz. Sevdiklerinize alacağınız hediyeyi şansa bırakmamak için www.nehediyealsam.net hediye arama motorunu tavsiye ediyoruz.

Tanımda da yazdığı üzere sizin önünüze direkt hediye getirmek yerine hediye alacağınız kişinin burç, yaş, cinsiyet gibi özelliklerini ve en önemlisi özel günü belirterek arama yaptığınızda önünüze girdiğiniz kriterlere uygun hediyeler getiriyor, öneride bulunuyor. Buda elbette ki sizin hediye alımınızı, hediye seçiminizi oldukça hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor. 

Hediye alınacak kişi için en güzel, hediye alacak kişinin ise en çileli günü bu site ile keyifli bir hal alıyor :) Siteyi daha detaylı incelemek ve ilk hediyenizi almak için buraya tıklayabilirsiniz...


Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder