13 Şubat 2013 Çarşamba

Uygulama Önerisi; Free Antivirus Security AVG





Merhaba arkadaşlar. Daha önce Dr.Web Anti-Virus ile Android Cihazınızı Koruyun başlıklı yazımda tabletlerinizde ve akıllı telefonlarınız da kullanabileceğiniz ücretsiz antivirüs programından bahsetmiştim. Dr. Web Anti-Virus hala çok kullanışlı bir program. Fakat bugün anlatacağım AVG Antivirus Free tahtını biraz sallamış gibi ya da en güçlü rakibi diyelim.

Öncelikle şunu belirteyim mi AVG AntiVirus 'de tamamen ücretsiz bir uygulama. Şuan da 15.000.000 'dan fazla insan bu uygulamayı kullanıyor. Kullanılan 431.601 oyunda 300.195 tanesi 5 yıldız. Yani kullanıcılar oldukça memnun. Çoğu antivirüs uygulaması telefonuza veya tabletinize indirdiğiniz de bir tarama yapar fakat silme işlemini gerçekleştirmez. Sadece bulur ve gösterir. AVG AntiVirus ile silme işlemini de çok rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Ben Dr. Web Anti-Virus 'ü de indirip kullandım. AVG 'nin ona göre tek avantajı çok hızlı şekilde tarıyor olması. Uygulamayı indirdiğiniz de direkt tarama yapıyor, tehditleri buluyor ve silmenize olanak tanıyor. Ayrıca uygulamayı kurduktan sonra başka bir uygulama yüklemek istediğiniz de AVG 'nin taramasından temiz not almak zorunda. Böyle de güzel bir yanı var. Yani daha uygulama cihazınıza inmeden sizi uyarıyor.

Uygulamanın diğer güzel bir yanı da kaybolan veya çalınan telefonunuzu Google Map kullanarak yerini tespit edebilmenizi sağlaması. Herhangi bir yerde unuttuğunuz da google map kullanarak telefonunuzun yerini tespit edebiliyorsunuz. Diğer güzel bir yanı ise uygulama indirmiyor sadece tarayıcı da dolaşıyorsanız zararlı bulduğu siteleri de size yine bildirmesi. Çoğu antivirus programı bunu da yapmıyor. Fakat AVG bunun da hakkını veriyor. Uygulamanın tek dezavantajı ise Türkçe dilinin olmamasıydı. Ama artık oda var. Son güncelleme ile artık uygulamayının dillerin de Türkçe dili de mevcut. Uygulamaya yapılan yorumları buradan görebilirsiniz. 

Son olarak uygulamanın tanıtım videosunu veriyorum;





Hakan ÇOLAK 'ı twitter 'da takip etmek ister misin ? Tıkla!





Shout

0 yorum:

Yorum Gönder