28 Ocak 2013 Pazartesi

Bilgisayarınıza Android 4.0 Ice Cream Sandwich'i Kurun




Cep telefonu ve tabletlerde bulunan her uygulamayı bilgisayarımızdan da kullanabilecek olmamız kulağa çok hoş geliyor. Android işletim sistemli bir cep telefonumuz veya tabletimiz yoksa bu yazılımı bilgisayarımıza kurduğumuz da aklınıza gelen her uygulamayı rahatlıkla kullanabileceğiz.

Android 'i 1080p çözünürlükte ki bir monitörde kullandığımızı düşünsenize ? Dokunmatik olayı olmayacağı için fare ve klavyeyi kullanacak olmamız da daha hızlı kullanmamız anlamına geliyor. Pekin tabanlı girişim SocketeQ tarafından hazırlanan WindowsAndroid isimli yazılım sayesinde Android 4.0 Ice Cream Sandwich 'i windows vista, windows 7 veya windows 8 kurulu bilgisayarımızda yerleşik bir uygulama olarak kullanabiliyoruz.

İsterseniz uygulamanın nasıl çalıştığını izleyelim;




Dokunmatik bir monitörün yokluğunda, fare ile yönetilen arayüzde, metin komutlarını da klavye ile girmek mümkün. 1080p gibi arayüz çözünürlüklerini destekleyen uygulamayı pencere modunda veya tam ekran olarak çalıştırmak mümkün. Ethernet ve pppoe üzerinden internet bağlantısının da gerçekleştirilebildiği WindowsAndroid'e uygulamaları yüklemek için, windowsandroid_root\data\app klasörüne APK dosyalarını kopyalamak ve uygulamayı baştan başlatmak yeterli oluyor.

Henüz geliştirilme aşamasında olduğundan dolayı doğal olarak bir çok hata içeriyor ve sık sık çökebiliyor. Fakat bence denemeye değer bir yazılım. Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.




Shout

0 yorum:

Yorum Gönder